Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

«Σπάει» μετά από χρόνια η απόφαση μη συμμετοχής-Τέσσερις Βελβεντινοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο-Ποιοί είναι!!!

Σύμφωνα με πληφορίες του Kozanimedia, μετά από χρόνια ήρθε η στιγμή που και πάλι δημότες του Βελβεντού (πλην ΚΚΕ, που είχαν συμμετάσχει στο Τοπικό Συμβούλιο το 2010) θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε συνδυασμό για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!
Πιο συγκεκριμένα, οι Μίλτος Ζορμπάς, Νικόλαος Τέτος,  Δημήτρης Κουκάλης, Δημήτρης Κοσμάς
θα  είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου!
Ασφαλώς, σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια σημαντική, εώς και…ιστορική απόφαση, η οποία ανοίγει το δρόμο για τη συμμετοχή Βελβεντινών και σε άλλα ψηφοδέλτια τόσο των δημοτικών, όσο και των περιφερειακών εκλογών!
Πηγή: kozanimedia.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμπρος του γιατρου τα παλικαρια, σουταρετε και σπαστε τα δοκαρια. Ή μαγκια μου που'μαι υποψηφιος, μαγκια μου μαγκια μου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΚΟ είναι σαν να στηρίζει τον Κωνσταντόπουλο ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ Η ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληξη μεγατόνων του Κωνσταντόπουλου στο Βελβεντό!!!

Το Προφίλ μας