Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πόσο χρόνο θέλει μια γυναίκα για να έρθει σε οργασμό και με πόσους συντρόφους ωριμάζει σύμφωνα με βρετανική έρευνα

Τα νούμερα αποκτούν μεγάλη αξία και σημασία στη σεξουαλική ζωή ενώ η απιστία δεν αποτελείι αντρικό προνόμιο
Μέχρι τώρα πιστευόταν ότι ο γυναικείος οργασμός είναι ένας ανεξερεύνητος λογάριθμος που δεν έχει σταθερές και συντεταγμένες. Επιστήμονες και γυναίκες για να επιφέρουν καλύτερες αποδόσεις, μέχρι πρότινος, έψαχναν το αινιγματικό σημείο G. Τώρα όμως τα νούμερα ανοίγουν έναν πρωτόγνωρο δρόμο για τη λύση του γρίφου. Το πλέον ενδιαφέρον είναι ότι βρετανική ένωση Family Planning Association μιλάει για αριθμό θερμίδων που καίγονται κατά την σεξουαλική επαφή σε άμεση συσχέτιση με τη διάρκεια και τη συχνότητα των ερωτικών περιπτύξεων. Κατά μέσο όρο 12΄ χρειάζεται η μέση γυναίκα στα 30 χρόνια της απόλυτης ωριμότητάς της για να φτάσει σε οργασμό.

Μελετητές διαφόρων ειδικοτήτων, εντόπισαν τους αριθμούς που σχετίζονται με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων, την διάρκεια του σεξ, την ηλικία που απογειώνονται σεξουαλικά άνδρες και γυναίκες ακόμη και τις θερμίδες που καίγονται κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.
6,5
Σύμφωνα με στατιστικά της βρετανικής ένωσης Family Planning Association ο μέσος όρος των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν οι γυναίκες στη διάρκεια της ζωής τους ανέρχεται στο 6,5% και αντίστοιχα για τους άνδρες το ποσοστό φτάνει στο 12,7.
12′
Όπως αναφέρουν ερευνητές στο Νοσοκομείο St Thomas, στο Λονδίνοο μέσος χρόνος που χρειάζεται μια γυναίκα για να φτάσει σε οργασμό είναι μόλις 12′ ενώ οι άνδρες, από την άλλη, χρειάζονται μόνο δυόμισι λεπτά.
30+
Στην ηλικία των 30 οι γυναίκες γίνονται σεξουαλικά ωριμότερες , σε αντίθεση με τους άνδρες που βρίσκονται σε …ακμή μεταξύ 18 και 22 ετών επισημαίνει η σύμβουλος σεξ και σχέσεων Γκλαντιάνα ΜακΜάχον.
19%
Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey το ποσοστό των γυναικών που σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα ανέρχεται στο 19% σε σύγκριση με το 54% των ανδρών,
45-55%
Η απιστία φαίνεται ότι δεν αποτελεί ανδρικό προνόμιο αφού το ποσοστό των γυναικών που επιδίδονται σε εξωσυζυγικό σεξ τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους αγγίζει το 45-55%
 45%-55%
Βάση στοιχείων παγκόσμια έρευνα εταιρείας κατασκευής προφυλακτικών το 45 με 55% των Ελλήνων έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει το σεξουαλικό παρελθόν του συντρόφου τους.
90%
Σύμφωνα με την επιθεώρηση British Sexual Fantasy Research Project το 9% των γυναικών έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις και μάλιστα οι περισσότερες δεν διστάζουν να παραδεχθούν ότι φαντασιώνονται να κάνουν σεξ από τον Τζορτζ Κλούνεϊ ως τον Μπραντ Πιτ ή ακόμη και με τον συνάδελφο που κάθεται στο διπλανό γραφείο.
200 θερμίδες
Μελέτες καταλήγουν ότι οι θερμίδες που καίει ο μέσος άνθρωπος όταν κάνει σεξ είναι περίπου 200.

exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας