Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού΄΄

Το να λέμε ότι αγαπάμε τον τόπο μας, κάποιες φορές πρέπει να το δείχνουμε έμπρακτα. Για το λόγο αυτό κι εγώ μετά από χρόνια απουσίας λόγω σπουδών, επιστρέφoντας στον τόπο μου που αγαπώ πολύ, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά βάζoντας υποψηφιότητα στο συνδυασμό Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με υποψήφιο Δήμαρχο τον ήδη εν ενεργεία Κωνσταντόπουλο Βασίλη.
Γιατί επέλεξα αυτόν τον συνδυασμό;
Γιατί αναγνώρισα στο Βασίλη την όρεξή του για δουλειά και προσφορά στο Δήμο μας.
Αναγνώρισα τα αναπτυξιακά του έργα (κάποια ήδη άρχισαν και κάποια είναι ν' αρχίσουν) τα οποία πιστεύω ότι θα δώσουν  μία ανάσα σ' αυτόν τον πανέμορφο τόπο.
Έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου και κάτι πολύ σημαντικό, διακρίνω στο προσωπό του την όρεξη να συνεχίσει το έργο του δουλέυοντας και προσφέροντας τις γνώσεις του που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στα Δημοτικά πεπραγμένα.
Όλοι οι νέοι του τόπου μας ας συστρατευθούμε με έργα και πράξεις για να αναδείξουμε το Δήμο μας ως τόπο προορισμού για ανάπτυξη, οικονομική και τουριστική, γιατί πιστεύω ότι και τα δύο μπορούμε να τα πετύχουμε βοηθώντας και στηρίζοντας το έργο ικανών ανθρώπων.
Εύχομαι απο καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου και σε συνδυασμό η εμπειρία των παλιών με τις γνώσεις και τον αυθορμητισμό των νέων πιστεύω ότι θα κάνουμε την έκπληξη, ώστε να γίνει ο τόπος μας αυτό που πραγματικά του αξίζει για όλους μας.
Με εκτίμηση.

ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού΄΄

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΣΧΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΩΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενας νεος ανθρωπος του τοπου μας θελει να ασχοληθει με τα κοινα. Απλα μη τον ψηφιζετε οσοι εχετε προβλημα.
Καλη επιτυχια φιλε Κωστα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάσχο μάθε πρώτα να βάζεις κανένα κόμμα στις προτάσεις σου, (...επιστήμονας άνθρωπος) και μετά ασχολήσου με τα δημοτικά . Άλλα το μόνο κόμμα που γνωρίζεις είναι το πασοκ, γ αυτό έχεις πέσει και σε πολιτικό... κώμα.

Ανώνυμος είπε...

Ας στηρίξουμε και ας ενθαρρύνουμε όλοι μας τα νέα παιδιά που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά,σε όποιο συνδυασμό και αν συμμετέχουν γιατί νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες είναι απαραίτητοι για να πάει ο τόπος μας μπροστά.
Ας σταματήσουμε επιτέλους τις κακίες.

Ανώνυμος είπε...

Όσες λέξεις λήγουν σε -οντας και τονίζεται το ο, τότε αυτό γράφεται με ω.

Το Προφίλ μας