Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Παρουσίαση Υποψηφίων του συνδυασμού ΄΄Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων -- Βελβεντού'' (Video 30' Live-Avles.tv)

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσεις του αι βρες τσιρακια του κωνσταντοπουλο,γιατι δεν δημοσιευεται τα σχολια;οτι και να κανετε οσο και να τον προφυλαξετε και αυτον και τη νεα τρο'ι'κα τον κατηφορο τον πηρε.

ai-vreS είπε...

Οι αποδείξεις στον εισαγγελέα. Οι ενδείξεις στο καφενείο. Εδώ όχι. Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Kouli silence

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ????? Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ Α Ι Β Ρ Ε Σ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

dimarxe mroxora dynata mono esy 8a nikokirepsis ton dimo .to exeis apodiksi.apo tin proti kyriaki stiltoys sti antipoliteysi

Ανώνυμος είπε...

προς 8-14, του αι βρες, το σχολιο μιλουσε για τον αδαμαντινο χαρακτηρα και την καθαροτητα των υποψηφιων τις νεας τρο'ι'κας στο συνδιασμο του κωνσταντοπουλο. [ μακη,σαββα,και γιαννη. ] που δεν θα δεχοταν με τιποτα να υποκυψουν σε τυχον εκβιασμο.απλως εγινε μια μικρη αναφορα οτι και οι τρεις ηταν υποστηρικτες του κοκολιου που σημερα κατηγορουν.ποιος μιλησε για κατι διαφορετικο και μιλας για εισαγγελεα..ευχαριστω για την δημοσιευση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ < ΠΟΡΤΟΥΦΛΗ> Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

2 μέτρα και 2 σταθμά σε αυτές τις εκλογές από το aivres

ai-vreS είπε...


Φίλε 11.00 προφανώς δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε άλλο σχόλιο που ήρθε με απειλές και διάφορα κατηγορώ για μας…

ai-vreS είπε...

12.48 προφανώς. Δείξε ένα αμερόληπτο και αντικειμενικό blog και τα λέμε μετά..

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση

ai-vreS είπε...

Δεν το κρύψαμε ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το aivres τόσο καιρό κάνει κατευθυνόμενη ενημέρωση??

ai-vreS είπε...

Δηλαδή τα anti-news, i-efimerida, fimotro και λοιπά και λοιπά κάνουν κατευθυνόμενη ενημέρωση;;;; (Όχι ότι συγκρινόμαστε αλλά ε....)

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλά site υπάρχει διαπλοκή και οικονομικά οφέλη που προέρχονται απο αυτούς που στηρίζουν. Ισχύει κάτι τέτοιο στην περιοχή μας?

ai-vreS είπε...

Εμείς, όπως βλέπεις, δεν έχουμε διαφημίσεις ούτε και κανενός είδους έσοδο από το blog, παρότι πολλές φορές και από πολλούς χώρους μας προσέγγισαν - (και από χώρους που δεν φαντάζεσαι και ούτε κι εμείς φανταζόμασταν...) Άρα; Ούτε κατευθυνόμενοι είμαστε ούτε και οικονομικά οφέλη έχουμε από κανέναν.
Ας το ξαναπούμε: ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΜΕ.
Αρκετή σαφήνεια;



Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ Δ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΝ ΣΑΛΤΣΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΝΕΟΙΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΗΛΟΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟ ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΗΝ ΔΙΚΗΜΟΥ ΨΗΦΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΩ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΥΠΟΨ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ;ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 85; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ;ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ,ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ [ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ] ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟΜΟΥ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Θ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Μάκη μη σε πτοούν τα αρνητικά σχόλια κάποιον ανωνύμων και δεν χρειάζεται να τους απαντάς αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν το ήθος σου..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Ν.Β. «Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς»
Μαχάτμα Γκάντι.

Ανώνυμος είπε...

K. EMANOYIL DEN SE GNORIZO KALA.DEN EXO AKOMI APOFASISI ILIKRINA TO LEO TI THA PSIFISO.EXO NA PO OMOS OTI ENTIPOSIAZOME APO TA GRAFOMENASOY KE SOY EYXOME MESA APO TIN KARDIAMOY KALI EPITIXIA.EGO OMOLOGO OTI DEN EXO TO THAROS NA GRAPSO EPONIMA.ESI TO KANIS.SINXARITIRIA.

Ανώνυμος είπε...

MAKH MHN TOYS KATALABAINEIS TO OTI ASXOLOYNTE ME SENA DEIXNEI OTI TOYS PEIRAKSE POLY EIMASTE MAZISOY

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ 6-56,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΜΑΝΟΥΗΛ.ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΙΣ ΝΕΡΑ'Ι'ΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Το Προφίλ μας