Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τελετή αγιασμού στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων (video & photos)

Η τελετή αγιασμού-θεμελίωσης πραγματοποιήθηκε στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων. Οι εργασίες του έργου έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο αλλά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσής του.

Το έργο προϋπολογισμού 3.470.000€ είναι ενταγμένο στον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» του επιχειρησιακού προγράμματος Μακεδονίας Θράκης 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.


ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡ from Dimos Servion - Velventou on Vimeo.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

megalo ergo kostantopoule kala p[ou ekanes agiasmo giati kordela den koveis ....pali kala poy doyleyoyn atoma apo ton topo ..an ta eides esy alo toso ki o kosmos. ginkin h wra na xepato8eis

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτιστικό είναι ήδη έτοιμο. Μπορεί να μπει από τώρα μέσα κόσμος για συναυλίες κτλ. Όπως το κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο πρέπει να είναι το πρώτο παγκοσμίως που δε διαθέτει εξαερισμό-κλιματισμό, το Πολιτιστικό είναι άλλο ένα έργο το οποίο αποπεράτωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Υ.Γ. ειδικά για το κλειστό Γυμναστήριο... είναι δυνατόν να έβαλε και παιδιά μέσα????

Ανώνυμος είπε...

αν θες δώσε εσύ τα λεφτά για κλιματισμό!
είχες και στο χωρίο σου air condition...

Ανώνυμος είπε...

etsi youstaro na sas troei i zilia lamoyia e lamoyia.kai na yrafete anonimes malakies.;;

Ανώνυμος είπε...

Αστοχο το σχολιο σου. Δεν υφισταται να μην υπαρχει εξαερισμος. ΑΤΑΛΑΝΤΕ!

Το Προφίλ μας