Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

30η Επετειακή - «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας»

30η Επετειακή - «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» θα διεξαχθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Φορέα στα Κοίλα Κοζάνης.
Η Έκθεση, η οποία συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας και η συμβολή της στην προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων την έχει καταστήσει «θεσμό» στη Δυτ. Μακεδονία, θα φιλοξενήσει και φέτος όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα της Ενέργειας και των παραγόμενων Τροφίμων και Ποτών για τα οποία προγραμματίζονται σχετικές παράλληλες εκδηλώσεις, με σκοπό την επιπλέων προβολή τους. Παράλληλα και στο εορταστικό πλαίσιο της, γίνονται στοχευμένες επαφές για την προσέλκυση Εμπορικών Επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύοντας τις ευκαιρίες για την σύναψη Εμπορικών Συνεργασιών.
            Το «Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης», που έχει την πρωτοβουλία της Έκθεσης και το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης», προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο οικονομικό γεγονός, επωφελούμενοι από όλα τα οφέλη μιας τέτοιας συμμετοχής.
            Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει και θα συνεχιστούν μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν τις σχετικές πληροφορίες από τη Γραμματεία του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης», στα Κοίλα Κοζάνης ή στα τηλέφωνα: 2461045980, 45978, 45982, από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:30 (info@ekthesiako.gr , ekdilosis@ekthesiako.gr, logistirio@ekthesiako.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας