Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Έχω επιφυλάξεις για την απελευθέρωση της ενέργειας

.
 Αφού ξεκαθάρισε το προσωπικό του ενδιαφέρον για την ενέργεια, τονίζοντας ότι έχει δουλέψει 8 χρόνια στα λιγνιτωρυχεία, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, επανέλαβε τη δήλωσή του ότι «το νερό και η ενέργεια δεν είναι τζόγος».
«Γιατί τόσος ντόρος» αναρωτήθηκε για τη δήλωσή του «δεν ξέρω κανέναν να ισχυρίζεται το αντίθετο».
«Ο κ.Τσίπρας πριν μια εβδομάδα μίλησε για κάποιους που «τάχαμου διαφωνούν αλλά κρύβονται» κι αναφερόταν στο ΠΑΣΟΚ και σε εμένα» είμαι στην ομιλία του στη Βουλή και συνέχισε: «Απαντώ εκ μέρους όλων ότι δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αν είχαμε κρυφτεί η Ελλάδα θα ήταν σαν την Αργεντινή που τόσο αρέσει στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ».
Εξηγώντας την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου νομοσχεδίου τόνισε ότι «είναι η εκκρεμότητα που έχει η χώρα για την απελευθέρωση της ενέργειας» και επισήμανε: «Ναι, έχω επιφυλάξεις για την απελευθέρωση της ενέργειας γιατί η ενέργεια δεν είναι σαν τις τηλεπικοινωνίες, αλλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλά καρτ δεν μπορούμε να συμμετέχουμε».
Αναρωτήθηκε όμως και απάντησε ο ίδιος: «Είναι μονόδρομος αυτό που κάνουμε; Όχι, υπάρχει κι άλλος δρόμος, το άνοιγμα των λιγνιτωρυχείων Δράμας και Ελασσόνας σε ιδιώτες, αυτή τη λύση την έχω παλέψει».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του δήλωσε όπως είπε καθαρά και απερίφραστα ότι είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη που έχει υπάρξει στο νομοσχέδιο γιατί «το νομοσχέδιο που θα ψηφισθεί δεν έχει καμία σχέση με το νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές εβδομάδες».
Δείτε το βίντεο από τη Βουλή


Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας