Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Στο τελικό στάδιο οι εργασίες στον Περιφερειακό δρόμο της Δυτικής Εορδαίας. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου η επίσημη παράδοσή του.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στον Περιφερειακό δρόμο της Δυτικής Εορδαίας. Την πορεία του έργου, εξέτασαν επιτόπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Παπαδόπουλο, Περιφερειακούς Συμβούλους και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Γρίβα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη το 99% του έργου έχει ολοκληρωθεί και απομένει να τοποθετηθούν οι φωτεινοί σηματοδότες ώστε να δοθεί ο δρόμος με ασφάλεια στην κυκλοφορία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σόκουτης, που φτάσαμε στο τέλος αυτού του έργου. Είναι ένας δρόμος ασφαλής και όταν όλοι σεβόμαστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας θα είναι και χωρίς ατυχήματα».

Οι τελευταίες εργασίες αφορούν στον ηλεκτροφωτισμό των κόμβων Άρδασσας και Αναρράχης, στη διαγράμμιση που βρίσκεται στην τελική φάση ενώ τις επόμενες ημέρες μπαίνουν και οι κάθετες σημάνσεις.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής τόνισε τη σημαντικότητα του έργου και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα βοηθήσει καθοριστικά την ασφάλεια λειτουργίας των πολιτών. Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο έχει ταλανίσει την τοπική κοινωνία, με τη διέλευση του δρόμου μέσα από τον οικισμό της Αναρράχης. Αυτό έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του έργου. Θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα εκεί, τα οποία δεν είχαμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε καθώς σε περίπτωση αλλαγής της χάραξης θα απεντασσόταν όλο το έργο. Πιστεύω ότι το αμέσως επόμενο διάστημα με τη συνεργασία της τοπικής κοινωνίας αλλά και τις προτάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών μπορεί να υπάρξει επίλυση και αυτού του προβλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας