Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Κοζάνη: Παραδόθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε με καραμπίνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παραδόθηκε στις αρχές ο νεαρός άνδρας που εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας, κρατώντας καραμπίνα, στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη. Γύρω από τα γραφεία του οργανισμού είχε παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο ένοπλος βρισκόταν μόνος στο εσωτερικό του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων, Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, καθώς οι υπάλληλοι είχαν εγκαταλείψει το κτίριο.


Εκτός από την αστυνομική δύναμη έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ βρισκόταν ο αδερφός του ένοπλου, που προσπαθούσε να τον μεταπείσει, και ψυχολόγος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γινεί γνωστά, ο δράστης είναι άνδρας περίπου 35 ετών, ο οποίος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε ζήτημα αποζημίωσης.

Οπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της υπηρεσίας Βασιλική Κουτσογεωργοπούλου, οι εργαζόμενοι γνώριζαν τον κτηνοτρόφο, ο οποίος είχε έρθει επανειλημμένως στα γραφεία, διεκδικώντας εξισωτική αποζημίωση.

«Ομως» διευκρίνισε η κ. Κουτσογεωργοπούλου «δεν είχε υποβάλει εμπρόθεσμα κάποιες δηλώσεις που απαιτούνταν για πληρωμή και, παράλληλα, αντιμετώπιζε και άλλα οικονομικά προβλήματα».


Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας