Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Κοζάνης στην 1η Συνάντηση Συλλογικοτήτων για την Διαχείριση του Νερού & στο Greenwave Festival

Παρέμβαση έκανε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στην 1η Πανελλαδική Συνάντηση Συλλογικοτήτων για την Διαχείριση του Νερού που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20/09/2014. Στην συνάντηση συμμετείχαν συλλογικότητες και κινήσεις πολιτών από όλη την Ελλάδα
που

        - αναπτύσσουν δράση ενάντια στις μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης του νερού και         - επεξεργάζονται προτάσεις για μια ορθολογικότερη και δίκαιη διαχείριση των υδάτινων πόρων.
Ο κ. Λ. Ιωαννίδης, δήλωσε την αντίθεση του Δήμου Κοζάνης στην ιδιωτικοποίηση του νερού, ενώ κατέθεσε προτάσεις για μια δίκαιη, βιώσιμη και ορθολογική διαχείριση του. Τέλος, τόνισε τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υδάτινοι όγκοι της Δ. Μακεδονίας, λόγω της κακής διαχείρισης αλλά και των επιπτώσεων από την μεγάλη εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ.
Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος Κοζάνης συμμετείχε σε πάνελ ομιλητών του  Greenwave Festival που διοργάνωσε η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Aκτιβισμόςήπολιτική; Δύο διαφορετικοί, ασύμβατοι δρόμοι ή απαραίτητα συστατικά στοιχεία για μία διαφορετική κοινωνία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας