Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση από την "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" Σερβίων για την εκδήλωση έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου μπάσκετ

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ 

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00

 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕΡΒΙΩΝ
 ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παλεμαχοι το Σαββατο δεν μπωρουν....

Σακης είπε...

Να διορθωθει η προσκληση για να γνωριζει ο κοσμος για τους παλεμαχους δεν μπωρουν

ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΣ Μ6 είπε...

Εσύ που έγραψες την ανακοίνωση αυτή πρέπει πρώτα να μάθεις την ιστορία του μπάσκετ στα Σέρβια και μετά να μιλάς για παλαίμαχους. Δεν είναι κακό να ρωτάς. Γιατί ότι πάτε να κάνετε με τούς παλαίμαχος είναι μια προχειρότητα και τίποτα άλλο. Όλοι αυτοί χρίζουν σεβασμού για ότι πρόσφεραν στα Σέρβια στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ.Και να ξέρεις ότι όλα αυτά που θέλετε να κάνετε γίνονται με συζήτηση αι όχι με το αποφασίζουμε και διαταζουμαι.-

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο m6

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι παλαίμαχοι αλλά και αναγνώστες του Ai-vres , η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με σκοπό να έρθει κοντά και να γνωρίσει το κοινό της περιοχής μας με το άθλημα του μπάσκετ και το υπέροχο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΒΙΩΝ που επιτέλους είναι λειτουργήσιμο και ελπίζουμε πολύ σύντομα να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες. Αυτό θα γίνει παρουσιάζοντας στον κόσμο πως υπάρχει ένας ενεργός σύλλογος με πολλά τμήματά μπάσκετ, από ακαδημίες αγοριών-κοριτσιών έως ανδρικό τμήμα αλλά και με ιστορία, παρουσιάζοντας τις προηγούμενες ομάδες της Αναγέννησης γιατί πιστεύουμε πως αξίζει κάτι τέτοιο στους προηγούμενους αθλητές μιας και δεν είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε δικό τους γήπεδο την περίοδο εκείνη. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου μας και θα είναι μεγάλη χαρά κάποια στιγμή στο μέλλον να συμβεί και σε μας κάτι τόσο ευχάριστο. Δεν θα γίνει μια εκδήλωση τιμής για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Θα είναι μια ευχάριστη εκδήλωση μπάσκετ, με φιλικούς αγώνες μικρής διάρκειας, με διαγωνισμούς, που θα αφορά όλο το σύλλογο και στο επίκεντρο θα είναι τα 100 και πλέον παιδάκια των ακαδημιών και το καινούργιο γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζονται. Η ώρα και η ημερομηνία αποφασίστηκαν μετά από συνεννόηση , θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να είστε όλοι εκεί, παλαίμαχοι, θεατές , φίλοι και να το χαρούμε όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα να υπαρχουν παντα καποιοι που να ριχνουν λασπη σε ο,τι καλο παει να γινει στην περιοχη...τα παιδια της ομαδας μπασκετ Αναγεννηση Σερβιων εδω κ 4 χρονια δινουν τον δικο τους αγωνα για να κρατανε την ομαδα ενεργη βαζοντας χρηματα μονο απο την τσεπη τους κ αφιερωνοντας πολυτιμο χρονο...με τον τροπο τους εβαλαν κ αυτοι ενα λιθαρακι στη αποπερατωση του κλειστου κ ειναι κριμα η τοπικη κοινωνια αντι να στηριζει αυτη την προσπαθεια να φροντιζει να απαξιωνει με τον τροπο της καθε τι θετικο που παει να γινει κ αφορα τον αθλητισμο...

ΠΑΛΑΊΜΑΧΟΣ m6 είπε...

Θα πω πρώτα στον ανώνυμο 7:15 ότι η ώρα και η ημέρα δεν έγινε με καμία συνεννόηση και το ξέρει πολύ καλά. Βέβαια συμφωνώ με την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και πρέπει να σας συγχαρώ για την δουλειά που κάνετε.Όμως δεν πρέπει να απαξιώνουμε κάποιες αξίες. Γιατί εδώ στην περιοχή μας αυτό είναι συχνό φενομενο.
Όσο γι τον ανώνυμο. 2:18 .Είδες κάποιον να ρίχνει λάσπη σε κάποιον ;Αν μιλάς για τα γραφόμενα μου στις 11:08 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εγώ μόνο την πραγματικότητα ανέφερα. Αν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο ανάφερε. Εκτός αν λες κάτι για να το λες. Όσο για λιθαράκι που λες θα σου πω ότι για το μπάσκετ στον Δήμο Σερβίων (τοτε) εγώ μαζί με κάποια άλλα παιδιά βάλαμε το ΠΡΏΤΟ λιθαράκι(αγόρια κα κορίτσια).Και αυτό που το τελευταίο είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΤΟ.

Το Προφίλ μας