Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Οι μεθοδεύσεις για τον ΕΝΦΙΑ αποδεικνύουν την έλλειψη Δημοκρατίας της κυβέρνησης Σαμαρά και ξεσκεπάζουν αυτούς που κρύβονταν στη Μικρή ΔΕΗ»

Η Συγκυβέρνηση και τα στελέχη της για άλλη μια φορά εμπαίζουν τους πολίτες. Μεθοδεύουν αντικαταστάσεις Βουλευτών των κομμάτων που τους στηρίζουν εκμεταλλευόμενοι την νομοθέτηση πολύ σοβαρών νομοσχεδίων στα θερινά τμήματα.

Οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του Σαμαρά φτάνουν μέχρι το σημείο υπουργοί να αντικαθιστούν βουλευτές που μέχρι χθες δήλωναν ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι κοροϊδία και δεν θα επιτρέψουν την συνέχιση της.
 Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι δεν υφίσταται κανένα ουσιαστικό και πραγματικό κόλλημα υπουργών να μετέχουν με την βουλευτική τους ιδιότητα σε θερινά τμήματα. Η αλήθεια ξεσκεπάζει τα ψέματα των Παπαδόπουλου και Κουκουλόπουλου, οι οποίοι κρύβονταν από τους πολίτες της Κοζάνης με το επιχείρημα ότι ως Υπουργοί δεν μπορούν να συμμετέχουν στα θερινά προκειμένου να ψηφιστεί το νομοσχέδιο  της Μικρής ΔΕΗ, όταν συζητούνταν στο πρώτο θερινό τμήμα.
Οι πολιτικοί λαγοί του νομού Κοζάνης να προσέξουν, γιατί σύντομα θα αρχίσει η περίοδος κυνηγιού και αυτοί έχουν αποκαλυφθεί από την ίδια την Κυβέρνηση, που στηρίζουν, για να μην χάσουν την καρεκλίτσα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας