Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές του Δημάρχου Βοϊου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα για τους μαθητές των σχολείων, με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές ιερέων, εκπαιδευτικών και γονέων για τη νέα σχολική χρονιά.
Η Δημοτική Αρχή Βοϊου παρέστη στους αγιασμούς των σχολείων του Δήμου, και έδωσε τις ευχές της σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Ο Δήμαρχος Βοϊου, συνοδευόμενους από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, παρευρέθηκε στους αγιασμούς του Γυμνασίου – Λυκείου Τσοτυλίου, του Γυμνασίου – Λυκείου «Παπαγεωργίου», του ΕΠΑΛ, του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη Σιάτιστα.

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ευχές για καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, απευθύνει ο Δήμαρχος Βοϊου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος:
«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά.
Παράλληλα, εύχομαι στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Βοϊου καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο παιδαγωγικό τους έργο, αλλά και στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και επιμονή, καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.
Ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή  συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας, προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την λειτουργία των σχολείων μας. Ο Δήμος Βοϊου θα είναι πάντα δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να ακούει τα προβλήματα τους, να συζητάει μαζί τους και να βοηθάει με κάθε δυνατό τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας».
Καλή σχολική χρονιά σε όλους».
                                                                                                     Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας