Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αποφασισμένος ο Δήμαρχος Σάκης Κοσματόπουλος...

από τη στήλη "Ο Σαββατοκύριακος" του kozanimedia.gr
Αποφασισμένος να μην αφήσει κάποιους να κάνουν κουμάντο στο Βελβεντό εμφανίστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού, Σάκης Κοσματόπουλος, που επιλεγεί το δρόμο της ευθείας αντιπαράθεσης με την ΜΚΟ. Μάλιστα ο Δήμαρχος δε μάσησε τα λόγια του προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες τόσο για τη νομική υπόσταση όσο και για τις εκλογές που πραγματοποίησε η ΜΚΟ πριν από κάποιο διάστημα, χωρίς να έχει ανακοινώσει μάλιστα τα αποτελέσματα αυτών. Επίσημη απάντηση δεν υπήρξε ακόμα από στελέχη της ΜΚΟ, που ζητούν πάντως δημόσιο διάλογο δια τηλεοράσεως για πολλά από τα θέματα που έχουν προκύψει.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TON ALTSO GRHGORA STON AGIO ANTONIO KASTANIAS

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ κόψε τς χαζαμάρες. Φεύγα πρωτος απο τα απαλοτριομενα που καταπατσες και κοντά μίλα για τς άλλοι.
Γ.Ζ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ δεν ξέρεις τι σου γίνεται ,,, κοιμήθηκε ο θεός κ μας βγηκες δήμαρχος ... Κ τώρα Νομίζεις ότι επιασες το παπά από τα @@@@@@@...τα χρονακια περνάνε γρήγορα ....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σαββατοκύριακε που μας τα κόβεις παχιά
Σου καταγγέλω τώρα ότι ο κ. Κοσματόπουλος έχει καταπατήσει τη μισή απαλοτ έκταση της λίμνης στη μεριά του Βελβεντού. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια η ΔΕΗ τον πήγε στα δικαστήρια και τον έκανε έξωση. Μόλις βρήκε την ευκαιρία ξανά – μανά καταπατητής έγινε. Περιμένω από σένα να κάνεις έρευνα για το θέμα που στο δίνω στο πιάτο, και μη μου πεις ότι χρειάζεται επώνυμη καταγγελία. Ξέρεις πολύ καλά ότι πλεόν δεν χρειάζονται επώνυμες καταγγελίες αρκεί αυτό που καταγγέλει κάποιος να είναι αλήθια. Ορίστε κύριε. Όχι μόνο κριτική .

Το Προφίλ μας