Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

"Run Greece" στην Καστοριά

Την Κυριακή 21 Σεπτέμβρη , πρόκειται να διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Καστοριάς , ο τέταρτος κατά σειρά αγώνας της διοργάνωσης Run Greece .
     Το “Run Greece” αποτελεί ένα νέο αγωνιστικό γεγονός το οποίο καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ το 2013 σε συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης , περιφέρειες και δήμους , σε 5 πόλεις της Ελλάδας –μια εκ των οποίων και η Καστοριά-
και φέτος διευρύνεται με έκτο αγώνα σε μια ακόμα πόλη . Στόχος των εμπλεκομένων φορέων είναι η διοργάνωση να καταστεί θεσμός και να αποτελέσει αφορμή και ευκαιρία για τους πολίτες και δρομείς όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων να βγουν κυριολεκτικά από τα σπίτια τους, παρακινώντας τους να συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και πολιτισμού στην «καρδιά», το κέντρο των συμμετεχόντων πόλεων, δοκιμάζοντας ένα διαφορετικό και πιο δραστήριο τρόπο ζωής που προωθεί το «ευ αγωνίζεσθαι» ,την ευγενή άμιλλα, τον εθελοντισμό και την προσφορά .
    Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει :
·        Ημιμαραθώνιος (21.100μ.) – όριο ηλικίας συμμετοχής: συμπλήρωση 18ου έτους ηλικίας
·        Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. - όριο ηλικίας συμμετοχής: συμπλήρωση 12ου έτους ηλικίας
·        Αγώνας Δρόμου 5χλμ. – όριο ηλικίας συμμετοχής: συμπλήρωση 12ου έτους ηλικίας
·        Αγώνας 1.000 μ. για Παιδιά (για μαθητές Δημοτικού ) – όριο ηλικίας συμμετοχής: παιδιά ηλικίας 9-11 ετών (μαθητές Δ΄,Ε΄και ΣΤ΄ Δημοτικού ) .
   Ο Δήμος Καστοριάς καλεί όλους τους πολίτες να επισκεφθούν την πόλη της Καστοριάς, η ιστορικότητα και η φυσική ομορφιά της οποίας αποζημιώνει κάθε επισκέπτη, και να  «αγκαλιάσουν» το θεσμό συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Καστοριάς είτε ως συμμετέχοντες δρομείς ,είτε  ως εθελοντές της διοργάνωσης ,είτε ακόμα και ως θεατές.
      Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται είτε στα Γραφεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας επί της οδού Αγ. Αθανασίου 36- τηλ. 2467023555- στην πόλη της Καστοριάς, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας http://www.run-greece.gr , όπου υπάρχουν αναλυτικά και όλες οι πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση (τόπος και ώρες εκκίνησης , προθεσμία εγγραφών ,συνδρομή συμμετοχής κ.τ.λ.) .
     Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον Δήμο Καστοριάς στο αρμόδιο Γραφείο Αντιδημαρχίας Αθλητισμού στα τηλ. 2467028999 και 2467022655 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας