Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Εξι τρόποι για να γλιτώσετε το κέρατο [λίστα]

Εγγύηση για τον οποιονδήποτε ότι μπορεί να γλιτώσει το «κέρατο» δεν υπάρχει.  Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μικρά... πραγματάκια που όλοι πρέπει να κάνουν για να περιορίσουν το ενδεχόμενο.

  • Αν έχετε πρόβλημα στη σχέση σας, τότε μπορείτε να το διορθώσετε μέσα στη σχέση σας.
Λύστε το μεταξύ σας. Ποτέ ένα πρόβλημα δεν λύνεται συζητώντας το με άσχετους ή... ψάχνοντας για κάτι... άλλο.
  • Αν θέλετε να έχετε έναν καλό σύζυγο, γίνεται πρώτα εσείς ένας καλός σύζυγος
Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει κανέναν. Μπορεί, όμως, να ελέγξει τον εαυτό του. Δώστε το 100% του εαυτό σας στο γάμο και σίγουρα θα δείτε την «ανταμοιβή».
  • Δουλέψτε τη σχέση σας καθημερινά, όχι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα
Οταν ένα σπίτι έχει ήδη πάρει...φωτιά, τότε είναι δύσκολο να σωθεί. Τι είναι λοιπόν καλύτερο; Να προλάβει κανείς την  «πυρκαγιά». Αν καθένας κάθε πρωί που ξυπνούσε σκεφτόταν «τι μπορώ να κάνω σήμερα για να κάνω τον γάμο μου καλύτερο» τότε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Ο εφησυχασμός είναι ότι χειρότερο.
  • Βγάλτε το γάμο σας από το τέλμα
Η ρουτίνα σκοτώνει τα πάντα. Κάτι που μπορεί να σώσει μια σχέση είναι ένα νέο κοινό χόμπι, μια νέα κοινή ασχολία. Ακόμη και αν η σχέση έχει πάρει λάθος δρόμο...
  • Μην συγκρίνετε αυτό που ζείτε με ένα άπιαστο όνειρο
Είναι άδικο να συγκρίνετε μια σχέση πραγματική, η οποία πέρα από την αγάπη, τη συμβίωση, τη χαρά και τις κοινές ασχολίες περιλαμβάνει και την πληρωμή των... λογαριασμών ή και την επίλυση άλλων πρακτικών προβλημάτων, με μια άλλη φανταστική όπως την πλάθετε στο μυαλό σας με έρωτες, λουλούδια και τούρτες σε σχήμα καρδιάς.
  • Φροντίστε τον εαυτό σας
Να προσέχει κανείς τη διατροφή του και να ασκείται τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του. Ετσι μπορεί να υπερηφανεύεται για την εμφάνισή του, να τονώνεται η αυτοπεποίθησή του και συνεπώς να ακτινοβολεί. Ο/η σύζυγος είναι σίγουρο ότι θα το παρατηρήσει.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας