Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τι... ψάχνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Βελβεντό

Από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το βλέμμα του στο Βελβεντό Κοζάνης «ρίχνει» ο Ιβάν Σαββίδης, που πριν από μερικές ημέρες έστειλε «ομάδα κρούσης» στην περιοχή για να διερευνήσει τις επενδυτικές προοπτικές της. Οι άνθρωποι του Σαββίδη, με επικεφαλής τον πρώην νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στενό φίλο του ομογενούς επιχειρηματία, γύρισαν με... ξεναγό τον δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού Θανάση Κοσματόπουλο σε κάθε γωνιά του δήμου, για να δουν από κοντά τις επενδυτικές ευκαιρίες που έχει να προσφέρει. 
Ιχθυοκαλλιέργειες, μεταποίηση ιχθυηρών, τουρισμός, μάρμαρα, ήταν μερικές μόνο από τις επενδυτικές προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα στελέχη του Ιβάν, που ήρθαν στην περιοχή με ανοιχτή ατζέντα και έτοιμα να συζητήσουν τα πάντα. «Ο δήμος μας είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο. Οπου και να κοιτάξεις, υπάρχει μια ευκαιρία. Από τον ορεινό όγκο και τις δυνατότητες για χιονοδρομικά κέντρα και τις δύο τεράστιες τεχνητές λίμνες, ιδανικές για ιχθυοκαλλιέργειες μέχρι την πλούσια γη και τον πρωτογενή τομέα, είχαμε πολλά πράγματα για να τους παρουσιάσουμε» σημείωσε στη «δημοκρατία» ο κ. Κοσματόπουλος, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι του Σαββίδη ενθουσιάστηκαν.


«Μου έδωσαν να καταλάβω ότι ενδιαφέρονται να επενδύσουν και τους παρουσίασα μαζί με τους συνεργάτες μου ό,τι πιο ελκυστικό έχει η περιοχή μας». Μετά την πρώτη αυτή αναγνωριστική επαφή, ο δήμαρχος έλαβε τη δέσμευση ότι ο Ιβάν θα είναι ο επόμενος επισκέπτης, με το ραντεβού να κλείνεται για το ερχόμενο διάστημα.
«Με απλή διαχείριση δεν πηγαίνει μπροστά ο δήμος. Θέλει καινοτομία, επένδυση και... επανάσταση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο μόλις ενός μήνα δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού. Η επίσκεψη των ανθρώπων του Σαββίδη δεν έγινε τυχαία. Μετά τις επαφές που καλλιεργήθηκαν σε πρόσφατο συνέδριο του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που είχε γίνει στο «Makedonia Palace» και όπου συμμετείχε ο κ. Κοσματόπουλος, είχε δρομολογηθεί και η επιτόπου... αυτοψία από την πλευρά του ομογενούς επιχειρηματία. «Πιστεύω ότι έχει δέσει το πράγμα και θα είναι ευχής έργον μια επένδυση Σαββίδη στην περιοχή» τόνισε ο δήμαρχος.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ψαχνει ο Ιβαν δεν ξερετε; Θα παρει τους Συνεταιρισμους το Μετοχι και το εργοστασιο Τετου

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα κ τον Τσιτσιόλα για σύμβουλο

Ανώνυμος είπε...

Το τι ψάχνει ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ είναι γνωστό εδώ και δύο περίπου χρόνια σε όσους παρακολουθούνε τις κινήσεις του.
Το ξενοδοχείο ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ και όπως είναι φυσικό επακόλουθο θα πωληθει αντί πινακίου φακής.
Ο κύριος ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ και οι συνεργάτες του αλωνίζουνε καιρό τώρα την περιοχή της ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για να
εντοπίσει έναν ιδανικό χώρο για να στήσει ένα αθλητικό και προπονητικό κέντρο πρώτα για την ομάδα του τον Π.Α.Ο.Κ.

σε συνδιασμό με την εκμετάλευση του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Οχώρος του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΓΝΑΝΤΙ έχει έκταση 17.000 τετραγωνικά μέτρα σε ιδανική τοποθεσία ως προς το
υψώμετρο και σε απόσταση 30 λεπτά από το πλησιέστερο αεροδρόμιο της ΚΟΖΑΝΗΣ 120 λεπτά από το αεροδρόμιο
της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και 150 λεπτά απο το αεροδρόμιο της θεσσαλονίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δίπλα απο το ξενοδοχείο
υπάρχει ένα αριστο προπονητικο κέντρο για ποδόσφαιρο μπάσκετ βόλει κ.λ.π. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ο χώρος του
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ πληρεί άριστα τις προυποθεσεις για προετοιμασία ΟΜΑΔΩΝ αλλά και γκρούπ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!!!
ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ
ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!!!!!!!!

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΓΝΑΝΤΙ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7.17 Μ.Μ. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΓΝΑΝΤΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ - ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ¨ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ¨
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Υ.Γ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Unknown είπε...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ Ο 7.17 ΜΜ ΤΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ''ΑΓΝΑΝΤΙ΄΄ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιβαν θα παρει και τη Ριστα.

Ανώνυμος είπε...

Πήγε για μάρμαρα στο Βελβεντό !!!
Δημοσιογράφε της πλάκας τι σχέση έχει ο τίτλος με το κείμενο;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Μίλτο καταλάβαμε. Καιρός να το διαπραγματευτείς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΒΟΥΝΟ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ; ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ.
Σε έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές».

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους» απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη.

Πιο αναλυτικά, τον Σεπτέμβριο του 2012 ο κ. Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων. Από κοινού με τον κ. Λαμπράκη και μέσω της οργάνωσης END (End National Debt) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δανειοδότηση της Ελλάδας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους. Η επιστολή τους κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα τη συνόδευαν έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του υπέρογκου αυτού ποσού υπό τη μορφή treasury bills υπέρ της ελληνικής δημοκρατίας σε ειδικό κηδεμονεύοντα λογαριασμό.

To ΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ ‘ξεσκεπάζει’ τον... σωτήρα Αρτέμη Σώρρα
Η έρευνα της ΤτΕ
Επειδή, όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την απίθανη αυτή ιστορία, η ΤτΕ ξεκίνησε να ερευνά το θέμα. Καθώς επρόκειτο για χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου, απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Απέστειλε σχετική επιστολή αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:

«…Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt &Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ».

To ΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ ‘ξεσκεπάζει’ τον... σωτήρα Αρτέμη Σώρρα
Κι αν όλοι λίγο – πολύ πίστευαν ότι η όλη υπόθεση ήταν μία… κακοστημένη απάτη, ήρθε και η επίσημα απάντηση από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ να το αποδείξει πέραν πάσης αμφισβήτησης.

Το Προφίλ μας