Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή «Πριν από 41 χρόνια οι νέοι σκότωσαν τον φόβο του πολίτη για τους σφετεριστές της εξουσίας».

Η γιορτή του Πολυτεχνείου θυμίζει, για 41η χρονιά, το αίμα που θέριεψε το αίτημα της Δημοκρατίας και έγινε ποτάμι, που έπνιξε τον «γύψο» της παράνοιας.Στο πολυτεχνείο, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις των αρνητών της ιστορικής αλήθειας και των εκκολαπτόμενων συνεχιστών τους στα φασιστικά πολιτικά μορφώματα,  δολοφονήθηκαν νεαρά παιδιά από άνανδρους παρανοϊκούς που κρύβονταν πίσω από τα τεθωρακισμένα.
Οι Έλληνες για 41 χρόνια  αποδίδουμε φόρο τιμής στους  νέους του πολυτεχνείου που απέδειξαν ότι η παιδεία ανυψώνει το μυαλό και ανατάσσει την ψυχή προκειμένου να σηκωθεί πέρα και πάνω από τον φόβο, τα όπλα και τα κλοπς. ‘Όλοι μας αποδίδουμε σεβασμό στους νέους που  σκότωσαν τον φόβο του πολίτη για τους σφετεριστές της εξουσίας, για τους χουντικούς για τα όπλα και τις σφαίρες τους.
Οι νέοι με τις ανυπότακτες ματιές και τις ανυπότακτες καρδιές που απαιτούν δημοκρατία είναι το μέλλον της πατρίδας μας  και το μέλλον του πολιτεύματος, όσο και εάν οι καιροσκόποι της συντήρησης του φασισμού, του ναζισμού και του ρατσισμού τους θεωρούν εν δυνάμει τρομοκράτες. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

esy kyuria eisoyn sta tsakia toy paterasoy

Το Προφίλ μας