Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο δήμαρχος Θανάσης Κοσματόπουλος για τους ανώνυμους “πιθήκους” του διαδικτύου (BINTEO)

Ιδιαίτερα καυστικός για τους “ανώνυμους” σχολιαστές του διαδικτύου ήταν ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Θανάσης Κοσματόπουλος, αναφερόμενος κυρίως σε σχόλια για τη στάση του απέναντι στον Σώρρα και τον Ιβάν Σαββίδη, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 5.11.2014, που είχε σαν θέμα την οικονομική κατάσταση του δήμου.
Μεταξύ δε άλλων, αρκετά εκνευρισμένος, ανέφερε ότι «…αυτό είναι κατάντια. Ο κάθε πίθηκος τώρα έμαθε νααα… (πληκτρολογεί), πούλησε τα γίδια στο χωριό, πήγε και πήρε μια BMV και ένα laptop και άρχισε να γράφει και να κάνει. Βρήκαν και την ανωνυμία… Αυτό είναι μιζέρια…» (ΒΙΝΤΕΟ).
Γ.Μ./mikrovalto.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε ποιος προκαλεί αυτά τα σχόλια.
- ξεκίνησε με την ορκωμοσία--> Θα μας αλλάξει το DNA, πρέπει να κάνουμε ΕΥΧΕΛΕΟ.
- Τα έβαλε χωρίς αφορμή με τους Συνετερισμους
- Διόγκωσε τηλεοπτικά το χρέος στα 10 εκατομμύρια
- Προκάλεσε χωρίς λόγο τους Καταφυγιωτες αντι να τους Συμπαρασταθει.
Το σημαντικοτερο δεν ΔΙΟΙΚΕΙ τον Δήμο, είναι Self-service
και όλα αυτά μέσα σε δυό μήνες που ανέλαβε.
Τελικά τι πιστεύει ότι λέει ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον ακούμε;

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα ειπε! Οποιος δεν θελει να τον ακουει ας ασχοληθει με κατι αλλο!

Ανώνυμος είπε...

ton enoxlei pou o eisageleas pire katagelia me ta katapatimena kai se liges meres tha kanei elegxo kai sto megalo agroktima kai sto diefthinti tis DEH pou kanei oti den blepei.

Ανώνυμος είπε...

Πίθηκος είσαι και φαίνεσαι Σαλοσώρα.

Ανώνυμος είπε...

KAI AKOMA POY EISTE OI TAMPELES TOY TOYOTA RAF GIATI ELEIPAN APO TO AYTOKINHTO POY MILAH O AKATANOMASTOS GIA PYUIKOYS EXEI PIUYKOYS MESA STO DIMOTIKO TOY SYMBOYLIO ASOTOYS

Ανώνυμος είπε...

MEGALYTERO A R X I T R A H APO SENA DEN YPA RXEI STHN OIKOYMENH

Ανώνυμος είπε...

αι τους ποναει το αιβρες. Η ανωνυμία στο διαδίκτυο έχει κατοχυρωθεί ως δικαιωμα και εγω προσωπικά όταν γραφω προσπαθω και λογοκρινω τον εαυτο ώστε να μην κανω καταχρηστικη χρηση του δικαιωματος αυτό. Ετσι και αλλιως τα σχολια περνανε από ένα βασικο φιλτραρισμα από τον διαχειρηστη του αιβρες.
Πρωσοπικα με ενοχλουν οι επώνυμες μπουρδολογιες που ειπώθηκαν εν έτη 2014 του τυπου <>

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαινεται τους ποναει το αιβρες. Η ανωνυμία στο διαδίκτυο έχει κατοχυρωθεί ως δικαιωμα και εγω προσωπικά όταν γραφω προσπαθω και λογοκρινω τον εαυτο ώστε να μην κανω καταχρηστικη χρηση του δικαιωματος αυτόυ. Ετσι και αλλιως τα σχολια περνανε από ένα βασικο φιλτραρισμα από τον διαχειρηστη του αιβρες.
Πρωσοπικα με ενοχλουν οι επώνυμες μπουρδολογιες που ειπώθηκαν εν έτη 2014 του τυπου: σε 6 μήνες θα μηδενησω την ανεργία στο δημο Σερβιων

Ανώνυμος είπε...

Τον ενοχλάει που οι ανωνυμες καταγγελίες είναι το ίδιο ισχιρές με τις ονοματεπώνυμες. Τα καταπατημένα γιατρε, θα μας πεις καμιά κουβέντα για αυτά;

Το Προφίλ μας