Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Με "εγγεγραμμένα χρέη που ξαναπροστέθηκαν" στο συνολικό χρέος προσπάθησε να "στριμώξει" ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φ. Ζυγούρης τον πρώην Δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού κ. Β. Κωνσταντόπουλο, αλλά ο τελευταίος αντέκρουσε με επιχειρήματα!

Φώτης ΖυγούρηςΒασίλης Κωνσταντόπουλος σημειώσατε «Χ»!
 Ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα πως ο πρώτος θα «στρίμωχνε» το δεύτερο σε μεγάλο βαθμό για την οικονομική κατάσταση του δήμου, τελικά, ο τέως δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, αμφισβητώντας με επιχειρήματα μια σειρά από τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, όχι απλά κέρδισε – σε κάποιες στιγμές – τις εντυπώσεις, αλλά εμμέσως άφησε αιχμές για τα της ανάλυσης του τελευταίου, κάνοντας λόγο και για εγγεγραμμένα χρέη που «ξανα-προστέθηκαν» στο συνολικό χρέος. 

Πάντως, δεν αποκλείεται η κουβέντα περί των οικονομικών να συνεχιστεί και μέσω εκατέρωθεν ανακοινώσεων.

Πηγή: http://www.kozan.gr/ Από τη στήλη "Χύτρα Ειδήσεων"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ Χ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΗΛ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑSTER. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ????? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΩΝΩ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗ ΘΑ ΛΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που μπορούν να γίνουν και όχι γι' αυτό που είναι...

Ανώνυμος είπε...

Αν τα αγαπούσατε τα Σέρβια θα βάζατε και τα άλλα σχόλια σας στελνομε και βγάζουν την ανησυχία των πολιτών. Αλλά εσείς το μόκο. Γιατί δεν λέτε για έρευνα στα καταπατημενα του κοσματόπουλου. Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα εκλογής Τετου; Σκοπιμότητες

Το Προφίλ μας