Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Άρχισαν οι κωλοτούμπες...

kozan.gr: Ο Θοδωρής Καρυπίδης θεωρεί – ΣΗΜΕΡΑ – πως ο αγωγός TAP μπορεί να αναδειχθεί σε αναπτυξιακό άξονα της περιοχής, όταν ο ίδιος – ΧΘΕΣ – συμφωνούσε πως ακόμη και η χάραξή του μετέτρεπε την Ελλάδα σε “σάντουιτς” μεταξύ Τουρκίας – Αλβανίας – Τι έλεγε για την κοινότητα Βαρυκού και ότι ο αγωγός θα “πάρει” το μισό χωριό – Ξέχασε πως – σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα – πίσω από τον αγωγό κρύβεται ο Τζωρτζ Σόρος, τον οποίον περνούσε “γενιές δεκατέσσερις” από τις εκπομπές του; Γιατί έλεγε ότι δεν προβλέπεται να πάρουμε φυσικό αέριο από τον αγωγό (Βίντεο)
-
Έκπληξη, σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι το 2013, μας προκάλεσε το χθεσινό δελτίο τύπου της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του Αζέρου Πρέσβη Ραχμάν Μουσταφάγιεφ.
Στο δελτίο τύπου, διαβάστε το αναλυτικά εδώ, αναφέρεται πως για τον κ. Καρυπίδη: “Αποτελεί στρατηγική επιλογή η διέλευση του αγωγού TAP να αναδειχθεί σε αναπτυξιακό άξονα και όχι απλά να φιλοξενήσουμε ένα τεχνικό έργο μεγάλη κλίμακας”. Αντιθέτως, δείτε το βίντεο, από το αρχείο του kozan.gr, τι έλεγε ο σημερινός περιφερειάρχης – δημοσιογράφος τότε – στις αρχές του 2013, στην εκπομπή του “Ώρα Αιχμής”, όπου εξέφραζε τη διαφωνία του ακόμη και για τη χάραξή του …και συγκρίνετέ τα με τα όσα λέει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας