Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Υπέροχοι Δωρητές Ζωής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Κοζάνης

Με μεγάλη συμμετοχή των φοιτητών του ΑΕΙ και του ΤΕΙ Κοζάνης  πραγματοποιήθηκαν  οι  Αιμοδοσίες της Τρίτης 4/11/14 και Πέμπτης 6/11/14, στον χώρο των σχολών σε συνεργασία  με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»  και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα και αφού είχε προηγηθεί ημερίδα στο ΑΕΙ και ραδιοφωνική ενημέρωση στο ΤΕΙ οι φοιτητές έδωσαν και δείγμα για να γίνουν δωρητές Μυελού των Οστών. Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει η συλλογή Αρχέγονων Αιμοποιητικών κυττάρων γίνεται από τη φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα και η δειγματοληψία με στοματικό επίχρισμα (σάλιο).
            Το εθελοντικό πνεύμα των παιδιών μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, για μία Ελλάδα αυτάρκη σε Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα αλλά και Μοσχεύματα Μυελού των Οστών. Ας γίνουν αυτά τα παιδιά παράδειγμα για τους συμπολίτες μας και να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας.
- Γιατί Ένας δεν φτάνει… χρειάζονται πολλοί… Έλα κι ΕΣΥ στην παρέα της Ζωής!
ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/11/14 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών,  Ιστών και Οργάνων σώματος αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr










ΓΙΝΕ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ - ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας