Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Περιμένοντας πράξεις και όχι λόγια…

Του Θεόφιλου Παπαδόπουλου

Αποδέκτης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κωτσίδης.

Αλήθεια κ. Πρόεδρε, γιατί δεν έχετε προχωρήσει μέχρι σήμερα – έπρεπε ήδη να είχε συγκροτηθεί - στην υλοποίηση της δέσμευσης σας, που δημόσια και μάλιστα με μεγάλη έμφαση παρουσιάζατε τόσο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά (μέχρι και τον Αύγουστο) και έχει να κάνει με την σύσταση και λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Δυτικής Μακεδονίας;
Τι συνέβη «έχετε μπερδευτεί» και εσείς ή καλύτερα σας έχει εγκλωβίσει η κεφαλή του συνδυασμού σας με τις απολίτικες θέσεις του στυλ «να αναδείξουμε τον ΤΑΡ* σε αναπτυξιακό άξονα και ότι οι αγωγοί ενώνουν τους λαούς». Ερωτώ.
Επιτέλους αφήστε την ασχήμια της πολιτικής σας καθημερινότητας και γίνεται λειτουργικοί, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί  για τον τόπο. Πορευτείτε απελευθερωτικά και όχι με την λογική του «δώσε και σε μένα μπάρμπα». Αυτό είναι καθεστωτισμός δεν είναι Υγεία, δεν είναι πολιτική.

Η Πολιτική είναι Όραμα, Σχέδιο, Λόγος. Είναι πρόλογος και όχι παρακμιακός επίλογος που δυστυχώς σας προσδιορίζει μέχρι τώρα….



*Σημείωση. Σε ότι αφορά τώρα τα της πολιτικής γεωοικονομίας και της γεωοικονομικής Δημοκρατίας, αποτελούν άγνωστες για τον συνδυασμό σας λέξεις. Ένα πρώτο παράδειγμα, γιατί υπάρχουν και άλλα πολλά, είναι ο αγωγός ΤΑΡ που  μετατρέπει την Ελλάδα σε τουρκικό εξάρτημα.
Ο Σαμαράς τον θεωρεί ως τη μέγιστη ελληνική επιτυχία, ο Τσίπρας  σιγεί.

Ανατροπή σου λένε….



Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από ποια σχολή πήρε το πτυχίο δημοσιογραφίας ο Θεόφιλος Παπαδοπουλος;
Από καμιά. Αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα. Είσαι ότι δηλώσεις που έλεγε κι ο σχωρεμενος ο Τσαρούχης. Για το Θεόφιλο το έλεγε και για τον Πλιάτσιο. Α ναι και για τη Μαρκοπούλου και για την Τσιουρα και για τον Πιτσιάβα και πάει λέγοντας.

Το Προφίλ μας