Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η συζήτηση του θέματος περί «Κατεδάφισης Γεφυρών ΟΣΕ …» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας 14.11.2014 (ΒΙΝΤΕΟ 14΄)

Υπερψηφίστηκε μεταμεσονύχτια -1:10πμ- κατά πλειοψηφία το θέμα περί «Λήψης απόφασης για κατεδάφιση Γεφυρών ΟΣΕ στις διασταυρώσεις με τις εθνικές οδούς Κοζάνη - Λάρισα και Κοζάνη -Θεσσαλονίκη», στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου 2014.
Υπέρ της πρότασης ψήφισε η πλευρά της πλειοψηφίας, «αποχή, λόγω ελλιπών στοιχείων», ψήφισε η κ. Ζεμπιλιάδου, «ναι» από την πλευρά του κ. Βήττα, ενώ αρκετά νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα ο κ. Δακής  και ο κ. Μουμουλίδης. 
Από την παράταξη του κ. Δακή παρέμεινε στη συνεδρίαση μόνο η κα Ζήνδρου που υπερψήφισε την πρόταση.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ διάρκειας 14’ από τη συζήτηση του θέματος…
Γ.Μ./mikrovalto.gr



1 σχόλιο:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ είπε...

Βλέοποντας το VIDEO της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, ένα έχω να σας προτείνω κυρίες και κύριοι της Περιφέρειας.Κατεδαφίστε τις γέφυρες και κάντε άμεσα και τάχιστα την διαπλάτυνση του δρόμου τουλάχιστον μέχρι το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Δεν υπάρχει αλλη πόλις στην Ευρώπη να έχει τέτοια είσοδο καί έξοδο προς το Αεροδρόμιο.Εμείς οι πολίτες του Δήμου ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ,το γνωρίζουμε καλλίτερα από όλους εσας , διότι εμείς τον διερχόμεθα κάθε ώρα και κάθε ημέρα, ενώ εσείς μόνον όταν έχουμε εκλογές.Πράξτε λοιπόν τα έργα και αφήστε τους πολιτικούς λόγους για άλλες περιπτώσεις..

Το Προφίλ μας