Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΔΤ Ξεχώρισε και φέτος ο Δήμο Βοΐου στη «PHILOXENIA 2014» με το περίπτερο Αρχοντικό

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν και φέτος η παρουσία του Δήμου Βοΐου στην 30η έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2014 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 13 με 16 Νοεμβρίου
στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μία στοχευμένη προσπάθεια για προβολή της περιοχής του Βοΐου και την προσέλκυση επισκεπτών από Ελλάδα αλλά και Εξωτερικό.
Το περίπτερο – αρχοντικό, με το ξύλινο πάτωμα, το ξυλόγλυπτο ταβάνι και τα βιτρό, και η προσεγμένη διακόσμηση, τράβηξαν τα βλέμματα των επισκεπτών και προκάλεσαν το ενθουσιασμό τους.
 Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πολλοί τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, επα

γγελματίες τουρισμού αλλά απλοί επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο του Δήμου ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τα αξιοθέατα της περιοχής, γεύτηκαν το σιατιστινό κρασί και τα σαλιάρια, και προμηθεύτηκαν έντυπο ενημερωτικό υλικό του Δήμου.
Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου το χορευτικό τμήμα της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης με την ορχήστρα των Τσακνάκηδων παρουσίασε μουσικοχορευτική εκδήλωση μπροστά από το περίπτερο του Δήμου και ξεσήκωσε τα πλήθη.
Τα θετικά σχόλια και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου επιβεβαίωσαν τη σημασία της συμμετοχής στη συγκεκριμένη έκθεση.
Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε σκληρά τις τελευταίες ημέρες για την άψογη παρουσία του Δήμου στην έκθεση, τους χορηγούς της περιοχής μας που διέθεσαν τα προϊόντα τους και  έντυπο υλικό για το περίπτερο του Δήμου, αλλά και όλο τον κόσμο, απλούς επισκέπτες και επαγγελματίες, που τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μία φορά αυτό τον θεσμό, και επισκέφθηκε το περίπτερο του Βοΐου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας