Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επιτυχημένη μαθητική συναυλία αλληλεγγύης στην Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ 20΄)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, δυο συναυλίες (12:00 και 17:00)  από εξαιρετικά μαθητικά μουσικά συγκροτήματα της περιοχής, μια προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων του Δήμου Κοζάνης.


     Η ιδέα ανήκει σε ομάδα νέων της Κοζάνης, και διοργανώθηκε με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και του Δήμου Κοζάνης.
     Έπαιξαν, τραγούδησαν και χειροκροτήθηκαν θερμά οι: Βόγια Μαρία Ελεονόρα – φωνή, Γκουντούλια Κατερίνα – φωνή, Φούντογλου Χρυσοβαλάντης – κιθάρα, Δεληγιάννης Δημήτρης – κιθάρα, Πούλκαρης Γιάννης – κιθάρα, Φούντογλου Παρασκευάς – μπάσο, Πάικος Λάζαρος – μπάσο, Παπαστέργιος Κώστας – πλήκτρα, Αλεξόπουλος Γιάννης – ντράμς, Γκάρας Αλέξανδρος – ντράμς.
Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Στο τέλος της συναυλίας αργά το βράδυ όταν της ανακοίνωσαν σε τι ύψος ήταν οι μεγάλες προσφορές σε λάδι-κρέας -γάλατα - και άλλων προϊόντων ξέσπασε σε ασταμάτητους λυγμούς !! Εύγε εγγονούλα μου σου εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο στο σχολείο σου είθε την κίνηση σου να την υιοθετήσουν και αλλα παιδιά ,η οικογένειά σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε ότι και αν κάνεις ..


Μήνες η μαθήτρια της πρώτης λυκείου Μαρία -Ντέμου Βόγια ζητούσε τη στήριξη των δικών της για να συνεισφέρει με μια μουσική εκδήλωση στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας. Ένα υπό σύσταση σχολικό συγκρότημα με τραγουδίστρια την ίδια έπαιξε σχεδόν ολόκληρη την Πέμπτη για τη στήριξη των συσσιτίων.

Έπαιξαν, τραγούδησαν και χειροκροτήθηκαν οι: Μαρία Ντέμου Βογια – φωνή, Φούντογλου Χρυσοβαλάντης – κιθάρα, Φούντογλου Παρασκευάς – μπάσο, Παπαστέργιος Κώστας – πλήκτρα, Αλεξόπουλος Γιάννης – ντράμς,
Οι πολίτες έφερναν στην Αίθουσα Τέχνης όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τρόφιμα, άφηναν τον οβολό τους διαλέγοντας δωράκια με ενδεικτικές τιμές. Η ιδέα υιοθετήθηκε από το δήμο και έγινε πράξη δίνοντας καρπούς.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στα παιδια και για την αψωγη παρασταση που εδωσαν . Γιαννη Αλεξοπουλε σε σενα διπλα συγχαρητηρια

Το Προφίλ μας