Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Δημήτριο Παπαγγελή


Συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δημήτριο Παπαγγελή, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου.
     Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του ΕΚΑΒ και ειδικότερα στην πορεία του έργου της κατασκευής του κτιρίου του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη.

     Ο κ. Παπαγγελής αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσιάζει η λειτουργία του ΕΚΑΒ και τα οποία επικεντρώνονται στην έλλειψη προσωπικού και οχημάτων. Ο Δήμαρχος Κοζάνης εξέφρασε τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της διοίκησης και του προσωπικού του ΕΚΑΒ ώστε να λειτουργεί με επάρκεια. Τόνισε, μάλιστα, ότι τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών λιτότητας, η λειτουργία του ΕΚΑΒ και πολλών άλλων δομών υγείας στην περιφέρεια έχει υποβαθμιστεί σημαντικά. Ο κ. Ιωαννίδης επισήμανε ακόμη ότι αυτοί που επιβαρύνονται είναι οι πολίτες και υπογράμμισε την αξιοσημείωτη προσπάθεια που καταβάλλεται από τα στελέχη και το προσωπικό του ΕΚΑΒ, ώστε να διατηρήσουν σε ένα επίπεδο την λειτουργία του.
 Τέλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης κατέθεσε την πρότασή του να ζητηθεί από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας να συνδράμει προκειμένου να επιλυθούν βασικά ζητήματα στη λειτουργία του ΕΚΑΒ και ειδικότερα στα ζητήματα του προσωπικού και του στόλου οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας