Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ρύθμιση Κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης λόγω καθίζησης οδοστρώματος

Περιοριστικά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης, ισχύουν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 12-12-2014 στο 15.500 χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Βέροια, καθώς υπέστη καθίζηση - υποχώρηση το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διεξάγεται η κυκλοφορία μόνο από το ένα ρεύμα.

Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων πάνω από 3,5 τόνους, στην Π. Ε. Οδό Θεσ/νίκης - Κοζάνης και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.
Κατά τη διάρκεια της νύκτας θα τοποθετηθούν φωτεινοί δείκτες και αναλάμποντα σημεία, προς προειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών από την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Ημαθίας και θα τοποθετηθούν πινακίδες προς ενημέρωση των οδηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης (Δ/ση Σελίου), καθώς και στον κόμβο Πολυμύλου (είσοδο προς Π.Ε.Ο. Κοζάνης - Βέροιας).
Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπεται στην ΔΙΠΑΔ/οικ/502 ΦΕΚ 946 Β΄.

Πηγή: inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας