Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

«ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΕΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), η οποία υλοποιεί το έργο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», που αφορά στην υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης που αποσκοπούν στην απόκτηση νέων καινοτομικών δεξιοτήτων από το ανθρώπινο δυναμικό των ιδιωτικών επιχειρήσεων, καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη να ενημερώσουν τους εργαζομένους τους να δηλώσουν συμμετοχή για να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δυνατότητες.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και  συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο) και από Εθνικούς πόρους.
Απευθύνεται σε 4.200 στελέχη και εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελλάδα και προβλέπει την υλοποίηση 170 προγραμμάτων κατάρτισης και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 80 ώρες και η επιδότηση 5,00 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης .

Στην Π.Ε. Κοζάνης θα δημιουργηθούν τμήματα για περίπου 80 ενδιαφερομένους, που θα λειτουργήσουν απογευματινές και βραδινές ώρες – (εκτός ωρών εργασίας της αγοράς).
Από κάθε επιχείρηση μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 5 εργαζόμενοι.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από 16/12/2014 έως και 30/01/2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση WWW.uhc.gr/www.kainotomia.uhc.gr, με παράλληλη ενημέρωση του Επιμελητήριου Κοζάνης, το οποίο και θα συντονίσει τις ενέργειες για την άμεση έναρξη (μετά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) της υλοποίησης των προγραμμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση και στο Επιμελητήριο Κοζάνης, οδός Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη, τηλ. 24610 41693 (κα Δούσιου) .  

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΆΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας