Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη της Στ. Ξουλίδου, υπεύθυνης Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη

Την Δευτέρα 15-12-2014 επισκέφτηκε την Κοζάνη, η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Ξουλίδου Σταυρούλα, ως υπεύθυνη Δυτικής Μακεδονίας.
          Στο πλαίσιο της επίσκεψης κλιμάκιο των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής την κ. Ξουλίδου και τον Συντονιστή Π.Ε. Κοζάνης Καραχάλιο Απόστολο , εκκλησιάστηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Ελευθερίου. 


          Κατόπιν δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του κινήματος, όπου επαναβεβαιώθηκε η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι δεν θα ψηφίσουμε κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές απαλλασσόμενη από την κυβέρνηση των υποταγμένων και δίνοντας τη δημοκρατική ευθύνη στον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για την αλλαγή πορείας της πατρίδας μας.

          Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από όλη τη Δυτική Μακεδονία, όπου η κ. Ξουλίδου ανέλυσε την τρέχουσα κρίσιμη πολιτική κατάσταση και ανέφερε τις θέσεις του κινήματός μας.

          Στην διάρκεια της συνάντησης παρενέβη με μήνυμά του μέσω διαδικτύου ο Γενικός Γραμματέας κ. Μοίρας Ιωάννης μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του προέδρου μας κ. Πάνου Καμμένου και την αισιοδοξία του ότι γρήγορα η χώρα θα αλλάξει ρότα.  


         Όλα τα στελέχη θα βρίσκονται δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό, θα παλεύουν μαζί για τα προβλήματα του κάθε πολίτη και θα είναι όλοι ανοικτοί σε κάθε προτροπή, παρατήρηση ή έκκληση για βοήθεια από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η Βουλευτής κ. Σταυρούλα Ξουλίδου θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να προωθεί στο κοινοβούλιο τα θέματα της περιοχής μας.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας