Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δηλωση Υποψηφιότητας του Θωμά (Μάκη) Παπαχαρισίου με το ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές της 25ης Ιανουάριου είναι κρίσιμες. Και σ ‘ αυτές τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ  είναι παρών και πρέπει να είναι γιατί από το 1981 και μετά άλλαξε την Ελλάδα με τον ιδρυτή και μεγάλο πολιτικό Ανδρέα Παπανδρέου, που δυστυχώς σήμερα πολλοί το ξεχάσανε και αφήνουμε τους αντιπάλους να τον λοιδορούν.
Ήταν εκείνος ο πολιτικός άνδρας που έκανε μεγάλες αλλαγές στην Παιδεία, την Υγεία, την Αγροτιά.
Φυσικά, οι εποχές αλλάζουν όμως και καλά θα είναι να θυμόμαστε και το παρελθόν.

Εμείς, σαν συνεχιστές αυτής της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ, έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία.
Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της συμφιλίωσης και της ευημερίας.
Δυστυχώς σήμερα η Πατρίδα βρέθηκε σε μια παγκόσμια κρίση και σ’ αυτή συμμετέχουμε όλοι μας, με την ανάλογη φυσικά ευθύνη (πολιτικοί-συνδικαλιστές και πολίτες).



Παπαχαρισίου Θωμάς του Αθανασίου και της Σταυρούλας .
Γεννήθηκα στο Λιβαδερό το 1952. Το 1970 αποφοίτησε από το Λύκειο Σερβίων Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών Σιβιτανίδειου.
Συμμετείχα στην εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο το Νοέμβριο του 1973. Μετά την στρατιωτική θητεία εγκαταστάθηκα στο Λιβαδερό.
Εργάστηκα σαν ελεύθερος επαγγελματίας επί 10 έτη – εργάστηκα σαν ηλεκτρονικός-ηλεκτρολόγος σε διάφορες εταιρείες.
Σήμερα ασχολούμαι με τη γεωργοκτηνοτροφία.
Διετέλεσα πρόεδρος της κοινότητας Λιβαδερού και σύμβουλος συνολικά 28 έτη.
Από το 1974-1980 ήμουν φίλος του ΠΑΣΟΚ. Από το 1980-89 μέλος του ΚΚΕ. Από το 1989 έως και σήμερα μέλος του ΠΑΣΟΚ. Συμμετείχα πολλές φορές σαν μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ.
Είμαι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Δισερή Βασιλική και έχουμε δύο κόρες, την Σταυρούλα Πολιτικό Μηχανικό ΑΠΘ-ελεύθερη επαγγελματίας και την Παναγιώτα, πτυχιούχο ΑΠΘ Φυσικής Αγωγής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας