Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Αθήνα.

Με το Κίνημα  να μετρά μόλις 15 μέρες ύπαρξης, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει καταφέρει να «οργώσει» την Ελλάδα από την μία άκρη της ως την άλλη, ενώ παράλληλα δεν αρνήθηκε ούτε μία πρόσκληση –ή και πρόκληση- για συνεντεύξεις και συζητήσεις σε οποιοδήποτε Μέσο και με οποιοδήποτε κοινό.
Με «όπλο» του τα πραγματικά γεγονότα της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο κόντρα στους μύθους που καλλιεργήθηκαν μετά την ανατροπή του, αλλά και το πρόγραμμά του για ένα Ελληνικό Σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα αποτελέσει τη νέα συμφωνία με τους δανειστές και θα εγκριθεί από τον ίδιο τον λαό μετά από την δημοκρατική διαδικασία του δημοψηφίσματος, ο πρώην πρωθυπουργός βάζει ως στόχο το Κίνημα να κάνει την έκπληξη την Κυριακή.

Κόντρα στις δημοσκοπήσεις και τις επιθέσεις που δέχθηκε άλλωστε, όλες οι προσλαμβάνουσές του κατά τη διάρκεια των περιοδειών του σε όλη την χώρα, από τον ενθουσιασμό που εισέπραττε εκεί, αλλά και τα στοιχεία που φτάνουν στο επιτελείο του, δείχνουν πως η «έκπληξη» είναι μόλις τέσσερις μέρες μακριά.
Από τα Ιωάννινα χθες, κάλεσε όλους τους υποψηφίους, αλλά και τους υποστηρικτές του Κινήματος να κορυφώσουν τον αγώνα τους σε μία εξόρμηση πόρτα-πόρτα, επικοινωνώντας έτσι το σχέδιο του νεοσύστατου φορέα, αλλά και το νικηφόρο μήνυμα, πράγμα που αναμένεται να κάνει εκ νέου σήμερα από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στο Γυμναστήριο του Πανελληνίου στο Πεδίον του ΄Άρεως στις έξι το απόγευμα. Το ίδιο θα κάνει και εκείνος μέχρι την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους πολίτες για μετά τις εκλογές, από τα βουλευτικά έδρανα πια και όχι μόνο.
Όσο για τους «καλοθελητές» που αναρωτιούνται, ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθαρίζει πως ήρθε για να μείνει και να δουλέψει για ένα Κίνημα Αξιών που θα βάλει βαθειά τις ρίζες του σε όλη την Ελλάδα. «Τώρα ξεκινάμε», είναι το σύνθημά του...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας