Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική Δραστηριότητα του Υποψήφιου Βουλευτή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ΠΕ Κοζάνης Περικλή Αλειφέρη

Σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Π.Ε. Κοζάνης Περικλής Αλειφέρης επισκέφτηκε τις Διοικητικές Υπηρεσίες του  «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, συνομίλησε με πολίτες και εργαζομένους καθώς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Παύλου. Ο κ. Αλειφέρης σημείωσε την ανάγκη παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.
Επισκέφτηκε, επίσης, την  Έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας  Κοζάνης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, συνομίλησε με πολίτες και στελέχη και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.



Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει ταχύτερα η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επαφή διοικούντων και διοικουμένων, να εξαλειφθεί η μικροπολιτική διευθέτηση, να εξαφανιστούν οι ουρές και η ταλαιπωρία.
Το μεσημέρι, ο κ. Αλειφέρης συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τις επικείμενες εκλογές και την κατάσταση της χώρας.
Αύριο, ο κ. Αλειφέρης θα επισκεφθεί Υπηρεσίες και την Αγορά της Πτολεμαΐδας. Το βράδυ θα παραβρεθεί στην παρουσίαση των Υπ. Βουλευτών Βορείου Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη από τον Πρόεδρο του Κινήματος, κ. Γιώργο Παπανδρέου.



Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ...

Το Προφίλ μας