Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Βόμβες Χιωτίδη για τα «κρυφά όπλα» του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον δεν πετύχει η διαπραγμάτευση: «Αν χρειαστεί πάμε στη δραχμή και προχωράμε σε παύση πληρωμών»

Από το kozanimedia.gr
Σε δήλωση- βόμβα προχώρησε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH TV και στο δημοσιογράφο, Απόστολο Γαϊτάνη, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Γιώργος Χιωτίδης ο οποίος δε δίστασε να πει πως «αν χρειαστεί θα πάμε και στη δραχμή».
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τα «κρυφά όπλα» της διαπραγμάτευσης, σημείωσε χαρακτηριστικά «πως αν χρειαστεί να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της Ελλάδας, τότε θα πάμε στη δραχμή».
Παράλληλα μίλησε και για στάση πληρωμών, εφόσον επίσης χρειαστεί, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ειδικό τιμολόγιο στη Δυτική Μακεδονία, σημείωσε πως ο ίδιος διαφωνεί με τη συγκεκριμένη προσέγγιση αλλά εφόσον το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ισχύει. «Δεν το είδα ποτέ γραμμένο πουθενά, αλλά εφόσον το είπε ο Πρόεδρος είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως συμφωνα με τα στοιχηματα το κομμα τζεφρυ ειναι κοντα στο τελειο 2,99%. Αντε να γελασουμε λιγο.

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε τον πανικο που σας εχει καταλαβει .Οτι και να δημοσιευεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πρωτη δυναμη και με μεγαλη διαφορα .Ηρθε η ωρα της Αριστερας

Το Προφίλ μας