Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Περικλής Αλειφέρης-Υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με το «Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών»: «Να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, για να αλλάξουμε τη χώρα!»

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα κρίνουν αν η χώρα θα επιστρέψει στην αστάθεια ή θα γίνει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα. Οι αποφάσεις κρίσιμες και ο χρόνος λίγος. Γι’ αυτό συμμετέχουμε στο πραγματικό Κίνημα Αλλαγής. Για να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος. Αυτή είναι η βασικότερη αιτία της «ελληνικής καθυστέρησης/ υπανάπτυξης».
Η χώρα και η Π.Ε. Κοζάνης, δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο. Δεν αντέχουν άλλη διαρροή νέων επιστημόνων, αυξημένη ανεργία, περιβαλλοντική υποβάθμιση, πελατειακή εξάρτηση και μικροπολιτική διευθέτηση. Όπως δεν αντέχουν άλλη πόλωση. Ανάμεσα σε δήθεν σωτήρες, που παίζουν τη χώρα στα ζάρια. Αμφισβητούν το μέλλον της. Υπονομεύουν την ανάπτυξή της.
Για τους λόγους αυτούς δέχτηκα την πρόσκληση αυτοοργάνωσης και συμμετοχής που απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, για να αλλάξουμε τη χώρα!
Πάμε!
Περικλής Αλειφέρης-Υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με το «Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας