Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Υποψηφιότητας Χαράλαμπου Ιορδανίδη με Το Ποτάμι

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του Πολιτικού Κινήματος ‘’Το Ποτάμι’’ στην Π.Ε. Κοζάνης, θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του Κινήματος που μου έκαναν την τιμή να με συμπεριλάβουν στον Εκλογικό Συνδυασμό. Το Ποτάμι αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ένα κίνημα ανοιχτό στην κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και αγκυλώσεις.
Ο Διάλογος και η Συνεργασία στο Ποτάμι αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία. Η Στελέχωση των ψηφοδελτίων δείχνει ότι η συνεργασία ανθρώπων από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, με κοινό παρονομαστή τις μεταρρυθμίσεις και μακριά από την ακινησία και τον συντηρητισμό, είναι εφικτή. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι έχουν τις μαγικές λύσεις, η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Μια πραγματικότητα όμως που δεν αγγίζει τους ίδιους, αλλά έχει παρασύρει σε δίνη ολόκληρη την κοινωνία, μια κοινωνία διχασμένη, που βολεύτηκε κατά την περίοδο της τεχνητής ευμάρειας, αλλά τώρα αισθάνεται ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και ψάχνει αγωνιωδώς ένα στήριγμα, μια αφετηρία.
Σήμερα τα γεγονότα στη Γαλλία δείχνουν με τον πιο τραγικό τρόπο που οδηγεί η αδράνεια. Μια Ευρώπη που παρακολουθούσε τόσον καιρό τις θηριωδίες των Τζιχαντιστών με απάθεια, ανεχόταν τους αποκεφαλισμούς, τις σφαγές παιδιών, αδιαφορούσε, καθώς όλα αυτά γίνονταν μακριά ή μπορεί να ήταν και ‘’σκηνοθετημένα’’! Τώρα η φρίκη και η ωμότητα χτύπησε στην καρδιά της Ευρώπης! Η διχασμένη Ελληνική Κοινωνία πρέπει να ξυπνήσει και να διδαχθεί.  Έχει γίνει ανεκτική, παρακολουθεί χωρίς να αντιδρά το κίνημα του Μαύρου Φασισμού και της βίας, που προέρχεται από τα άκρα. Ο Φασισμός έχει εισχωρήσει βουβά ανάμεσά μας και γιγαντώνεται επικίνδυνα! Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αντιληφθούν την δύναμη αλλά και την ευθύνη που έχουν ώστε με την ψήφο τους να μην νομιμοποιήσουν την βία. Ας μην παραδώσουμε την Ελλάδα στα Άκρα. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε στη χώρα την κανονικότητα και να απομακρύνουμε τον εφιάλτη.
Το Ποτάμι ήρθε για να απαντήσει στις αγωνίες της κοινωνίας και του απλού κόσμου, να μιλήσει με τη φωνή της λογικής, να ακούσει την κοινωνία και να συνδιαμορφώσει τις λύσεις. Λύσεις πάντα υπάρχουν και είναι απλές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο κόσμος να γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ,  να συμμετέχει στη λήψη των αποφάσεων αλλά και στην υλοποίησή τους. Το Ποτάμι θα αποτελέσει τον Εγγυητή της ομαλότητας αλλά και τον Πρωταγωνιστή του Μεταρρυθμιστικού ρεύματος που έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα. Οι 99 προγραμματικές θέσεις αποτελούν μια πλατφόρμα πάνω στην οποία με Συνεργασία και Διάλογο μπορεί να οικοδομηθεί η Νέα Ελλάδα.
Έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας των περιστάσεων, ζητάω την ψήφο σας
για ‘’Να τα αλλάξουμε Όλα χωρίς να Γκρεμίσουμε τη Χώρα’’

Με εκτίμηση

Ιορδανίδης Χαράλαμπος
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας