Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Νέο κεφάλαιο στον πρωτογενή τομέα του Δήμου το ΝΕΟ Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Στην υπηρεσία του αγρότη, του κτηνοτρόφου και γενικότερα του πολίτη που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα βρίσκεται το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Εδαφολογικό Εργαστήριο του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού μετά και τα επίσημα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα Σέρβια.
 Η λειτουργία των δύο σημαντικών αυτών υπηρεσιών αποτελούσε προσωπική δέσμευση του Δήμαρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου και των συνεργατών του στη Δημοτική Αρχή και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το κτίριο του Εδαφολογικού Κέντρου Σερβίων - που παρέμενε ανενεργό εδώ και δύο δεκαετίες περίπου και θα συστεγάσει το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου - αποκαταστάθηκε, συντηρήθηκε, εκσυγχρονίστηκε και πλέον είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τον αγροτικό κόσμο του δήμου αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό.










 Ήδη στο κτίριο έχουν εγκατασταθεί οι γεωπόνοι του δήμου καθώς και χημικός για το Εδαφολογικό Εργαστήριο ενώ να σημειωθεί ότι προ διμήνου περίπου είχε υπογραφεί και το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα γραφεία των Εντεταλμένων Συμβούλων του Δήμου κ.κ. Δημήτρη Κουκάλη και Δημήτρη Κοσμά.
 «Είναι μία σημαντική ημέρα για τους δημότες μας. Για τους ανθρώπους που απασχολούνται στον πρωτογενή τομέα αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν. Το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Εδαφολογικό Εργαστήριο θα είναι βασικά εργαλεία γι’ αυτούς και εμείς είμαστε εδώ για να παρέχουμε κάθε υποστήριξη» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού.
 Αναφερόμενος στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Εδαφολογικό Εργαστήριο ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Σταύρος Παπαδόπουλος  υπογράμμισε ότι «η ανάπτυξη του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα είναι ο βασικός μοχλός αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και με βάση αυτή την αρχή εργαζόμαστε στο Δήμο» ενώ ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Κουκάλης τόνισε ότι «το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Εδαφολογικό Εργαστήριο αποτελούν εργαλεία για το συντονισμό του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, ως μια βάση για τον προσδιορισμό ενός κοινού οράματος και κοινών επιδιώξεων και δράσεων για το σύνολο της περιοχής».



15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και ιδωμεν για τα αποτελεσματα

Είναι τόσο γελοίο να βλέπεις να τρυπώνουν στην πρωτη γραμμή για φωτο διάφοροι υποψήφιοι. Και μονο για ;αυτό πρεπει να τους μαυρισουμε
Οσοι έχουν ήθος δεν τρυπώνουν. Εκεί ηταν και εν ενέργεια βουλευτες αλλα δεν πήγαν να χωθούν

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ο κουκουλοπουλος που τοσο κοπτεται για τους αγροτες που ηταν? Ας τα βλεπουν οι αγροτες και οι κτηνοτροφοι

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον γιατρο υλοποιει προεκλογικες δεσμευσεις ...δεν καταλαβαινει τιποτΑ. Και εις ανώτερα!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ με μέλη του ΔΣ και της ΔΗΜΗΤΡΑΣ στα εγκαινια το πρωι. Ο τόπος δεν θέλει αντιπαραθέσεις ενώστε τις δυνάμεις να πάει μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Το χρειαζοταν ο τοπος το κεντρο αγροτικης αναπτυξης, το χρειαζονται οι αγροτες για συμβουλες και οτι αλλο χρειαζονται

Ανώνυμος είπε...

Το κέντρο σε ιδιώτη πουλακια μου ε? Ας κάνουμε αλλον έναν πλούσιο γιατρε.

Ανώνυμος είπε...

Τα ειπεν όλα αυτά ο Κουκάλης; Επιστημονας επιστημονας

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ασχετο μπορει να ειναι το μαυρο με το καφε? Ριστα δεν τον προσεχεις τον Αντιδήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Πληρης πασαρελα Νεας Δημοκρατιας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαρμάκης τι δουλεία έχει??Πως και πότε προσλήφθηκε?Βγήκε προκήρυξη για χημικούς?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παληκαρια τι δουλεια είχε ο Δήμαρχος σας στις καλόγριες στο Μετοχι νυχτιάτικα; Εκει έφτασε η χαρη του; Δεν εχουν ουίσκι εκει ρε Θαναση. Νάμα εχουν

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο Σοκουτης τι ουλεια ειχε νυχτα στις Καλογριες στο μετοχι; Και απο κει ψηφους;

Ανώνυμος είπε...

Διωξατε και το διαμάντι ρε που λέγατε ότι θα τον βαλετε να δουλεψει εδω για να απογειώσει την αναπτυξη. Άνεργος απολυμενος απο τη δουλεια του σύνταξη παπαλα παει να βρει δουλεια στην αμερική. Αυτό ηταν το ευχαριστω το δικο σας στον πρωτεργατη της νικης Κοσματοπουλου στο Βελβενδό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΕΝΕ ΠΑΡΤΟ ΕΞΥΠΝΕ... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΒΟΥΛΟΣΕΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ,Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ......ΑΦΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΙ ΜΟΥ....ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ!!! ΦΑΡΜΑΚΗΣ!!

Το Προφίλ μας