Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο λόγω παγετού

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού, τα σχολεία Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού του Δήμου Σερβίων Βελβεντού, την Πέμπτη 08/01/2015 θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα.

 ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ
Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι

        Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου, θα ανοίξουν μία ώρα αργότερα και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00.

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) του Δήμου θα λειτουργήσουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.










ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 08 Ιανουαρίου 2015, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 
λόγω Καρναβαλιού στην Καστοριά τα σχολεία όλων των βαθμίδων και των τριών δήμων θα είναι κλειστά στις 8 Ιανουαρίου λόγω της παρέλασης του Καρναβαλιού.



 ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων  εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) έως και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αποφάσισε ο  Δήμαρχος  Παναγιώτης  Κεπαπτσόγλου


ΝΕΣΤΩΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νεστωρίου, έως την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση, αποφάσισε ο Δήμαρχος Πασχάλης Κκέτσος.


ΓΡΕΒΕΝΑ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

 Με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Καραστέργιου Δημήτρη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 θα ανοίξουν στις 9:30 π.μ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε κυριεε ζαμανιδηη τα σχολειαα του δημου εορδαιας θα πρεπει ν παραμεινουν κλειτσα ας σκεφτουμε λιγο τα παιδια απο τ χωρια -12 θα κανει

Ανώνυμος είπε...

Καλέ Δήμαρχε, τα παιδιά από τα Καμβούνια και το Λιβαδερό που πάνε εκεί σχολείο θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 9:00 γιατί έχει κρύο. Τα παιδιά από τα Καμβούνια και το Λιβαδερό που πάνε σε σχολεία των Σερβίων γιατί να μην ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα;

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια απο το Λιβαδερο αρχιζουν απο το χωριο με βαθμους κατω του μηδενος . Εχει πολυ κρυο .. Να αρχισουνε μια ωρα αργοτερα ! Και το Σχολειο στα Σερβια εχει αρκετο καιρο να θερμανθει ..

Το Προφίλ μας