Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κουκουλόπουλος: “Νέα ΔΗΜΑΡ το ΠΟΤΑΜΙ- Ακολουθεί την τακτική ¨βλέποντας και κάνοντας¨”

            «Το ΠΟΤΑΜΙ συμπεριφέρεται σαν να είναι η νέα ΔΗΜ.ΑΡ. Μιλάει για το καινούργιο χωρίς ωστόσο να προτείνει και κάτι το καινούργιο, ακολουθώντας την τακτική ¨βλέποντας και κάνοντας¨. 

            Το παράδειγμα της ΔΗΜ.ΑΡ. όμως διδάσκει πως αυτού του είδους οι πρακτικές δεν εγγυώνται τίποτα για τη χώρα και τους πολίτες.
Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και οι πολίτες πολιτικά κόμματα που να αναλαμβάνουν την ευθύνη, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ σε κάθε κρίσιμη ώρα, όπως θα κάνει και στις 26 Γενάρη».

            Αυτή την τοποθέτηση έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, συμμετέχοντας σήμερα το πρωί σε προεκλογική τηλεοπτική συζήτηση στον ALPHA.

            Ο κ. Κουκουλόπουλος ερωτηθείς και πάλι για τη στάση της κας Γκερέκου αρκέστηκε να την ονομάσει «αχαρακτήριστη» και «πρωτοφανή», στα πολιτικά μας χρονικά και εστίασε το λόγο του στην επόμενη μέρα των εκλογών υπογραμμίζοντας ότι: «Οι διπλές πρόωρες εκλογές του 2012 μας δίδαξαν πολλά, αλλά το μήνυμα το πήρε μόνο το ΠΑΣΟΚ και γι΄ αυτό απ΄ τον Ιούνη της χρονιάς εκείνης προτείνει διαρκώς εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, για να υπάρχει μια φωνή απέναντι στους δανειστές και ενιαίο μέτωπο.

            Όπως, λοιπόν, οι διπλές εκλογές του ΄12 έκαναν δυσκολότερη τη θέση μας και φόρτωσαν τους πολίτες με επιπλέον βάρη άνω των 20 δις ευρώ, οι εκλογές της 25ης Γενάρη θα βρουν τη χώρα σε δυσμενέστερη θέση διαπραγμάτευσης.

            Γι΄ αυτό λέμε πως το ΠΑΣΟΚ έχει ένα στόχο. Να επιβάλει Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για όσο χρειαστεί, γιατί μόνο με μια φωνή και με μια ενιαία εθνική γραμμή θα μπορέσουμε να κάνουμε το τελευταίο βήμα για την έξοδο από τα μνημόνια.

            Είναι ξεκάθαρο πως αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει και όσοι ονειρεύονται ξανά διπλές εκλογές απλώς παίζουν με το μέλλον της χώρας, το μέλλον όλων μας. Το ΠΑΣΟΚ όμως είναι εδώ και δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο, θα κρατήσει τη χώρα όρθια, διασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή της προοπτική». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας