Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Ανοίγει ο κύκλος των Λαϊκών Συνελεύσεων

Στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς ανοίγει την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο κύκλος των Λαϊκών Συνελεύσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια με στόχο την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, την ενημέρωση, την καταγραφή των προβλημάτων και την κατάθεση προτάσεων – απόψεων σε σχέση με ζητήματα που αφορούν την κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα όπου και θα πραγματοποιείται η Λαϊκή Συνέλευση αλλά και γενικότερα την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.
 Γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι Λαϊκές Συνελεύσεις στην Τ.Κ. Καστανιάς (Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:30μ.μ. Καφενείο Κακαλέ) και την Τ.Κ. Βαθυλάκκου  (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:30μ.μ. Πνευματικό Κέντρο Εκκλησίας). Για την επόμενη εβδομάδα έχουν υπογραμμιστεί οι Λαϊκές Συνελεύσεις σε Κρανίδια (9/3) Μικρόβαλτο (10/3) Πλατανόρευμα (12/3) και Προσήλιο (14/3).

4 σχόλια:

Ανων.Χ είπε...

Οι Γενικές Συνελεύσεις σας μάραναν
τόσα έργα απεντάξατε από τον Τοπικό Πόρο και Leader
θα σας πάρουν με τα γιαούρτια, ανίκανοι ε.....ε ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοβουλία της δημ αρχής είναι οι λ. συνελεύσεις; Ας γελάσουμε λίγο με τους πολιτικάντες. Οι λαικές συνελευσεις προβλέπονται από το Νόμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά δέν νρέπεσθε καθόλου Δημοτικοί Σύμβουλοι να ερχετε ο Στεργίου και ο Μπελιάς να σας διατάσουν να πάρετε ομόφωνη απόφαση ν τ ρ ο π ή σ α ς κ Δημοτικοί Σύμβουλοι . Α Ι Σ Χ Ο Σ και καμαρώνετε γιαούρτια θέλετε .

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι αυτοί σας πείραξαν τώρα. Δεν βλέπετε τους αχυράνθρωπους που φορτωθήκαμε σαν αγράμματοι.

Το Προφίλ μας