Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας [λίστα]

α ονόματα των διοικητών και των υποδιοικητών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης από το υπουργείο Υγείας. Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο Άγγελος Παπαδόπουλος (παθολόγος ΕΣΥ), με υποδιοικήτριες τις Ιωάννα Διαμαντοπούλου και Χρυσάνθη Κίσκηρα.
Στη 2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, αναλαμβάνει διοικητής ο Νικόλαος Καρβούνης (ογκολόγος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ), με υποδιοικητές την Ιωάννα Τσαπαρίκου και τον Χαράλαμπο Πλάτση.
Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, διοικητής αναλαμβάνει ο Στρατής Πλωμαρίτης (γιατρός) και υποδιοικητές οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης.
Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Νέστορας Αντωνίου (υπάλληλος νοσοκομείου Λάρισας), με υποδιοικητές τον Μιχάλη Βενιζέλο και την Αγγελική Βαγενά.
Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος (γιατρός), με υποδιοικητές τον Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον Δημήτρη Κωστακιώτη.
Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής αναλαμβάνει ο γιατρός Νικόλαος Ηγουμενίδης, με υποδιοικητές την Άννα Τριχοπούλου και τον Στυλιανό Δημητρακόπουλο.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας