Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Νέα απίστευτη αναφορά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλου- «Αδερφάρες όσοι γράφουν ανώνυμα σχόλια σε sites»!!!

Από το kozanimedia.gr
Σε μια ακόμη πραγματικά απίστευτη, (εώς και ομοφοβική), αναφορά προχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα ανεξαρτητοποίησης του Βελβεντού.
Σύμφωνα με ουκ ολίγους παρόντες, δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες (και από την παράταξη της πλειοψηφίας), ο κ. Κοσματόπουλος σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε πως «όλοι όσοι γράφουν ανώνυμα σχόλια σε sites είναι…αδερφές….αδερφάρες»!!!

Μια φράση που, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια και όχι άδικα…
ΠΑΝ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδελφές και παλικάρια έγιναν όλες μαλλιά κουβάρια!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδερφοκτόνε,αδερφοπνίχτη!!!

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΛΙΚΙ,ΑΔΕΡΦΗ,ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ,ΝΤΑΞΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε θαναση....αν η μαλακια ηταν αθλημα θα ειχες ολυμπιακο μεταλλιο...Ο Δημοσθενης πουα χαθηκε. Εσυ ai-vres μην κοβεις σχολια. Να τα βαζεις. Περα την πλακα. Νικο Φωτη και Τακη μαζεψτε τον λιγο. Ρεζιλι μας κανει.

Ανώνυμος είπε...

giasoy thanasi arsenike.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΝΤΑΜΠΕΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ayta se phraxan 8anasaki to oti gemisan ta grafia orntinatses den se phrazei

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας ο Κοσματόπουλος στο δικό του μερσεντές αφού μπορεί να έχει μέρα νύχτα το τζιπ του Δήμου και βενζίνες τζάμπα. Και τόπος κατοικίας η Κοζάνη καθημερνά παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

και άλλος παρέδωσε πινακίδες ας πούμε Αντιδημάρχος, σου ο Δήμαρχος είναι καλύτερος;

Το Προφίλ μας