Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Υψηλή διάκριση του 3ου Γεν. Λύκειου Κοζάνης στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ»

Το  3ο  Γεν. Λύκειο Κοζάνης σας ενημερώνει ότι απέσπασε υψηλή διάκριση  σε Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ». Σκοπός του συγκεκριμένου διαγωνισμού ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές καλύτερα το Κυπριακό πρόβλημα και να εκφραστούν δημιουργικά.
Συγκεκριμένα, στο παραπάνω  πρόγραμμα συμμετείχαν 420 σχολικές μονάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και πάνω από 20.000 μαθητές με 3.000 περίπου μαθητικές δημιουργίες.
Το Λύκειο μας απέσπασε τις εξής πρωτιές (1ο βραβείο):
Α) καλύτερη αφίσα για την Κύπρο (1ο βραβείο) –Σερτίδου Δώρα,  Α΄Λυκείου
Β) καλύτερη ζωγραφιά για την Κύπρο (1ο βραβείο)- Ιακωβίδης Ιωάννης, Β΄λυκείου
Γ) Καλύτερο ποίημα για την Κύπρο (1ο βραβείο) - Δανυλόπουλος Χριστόφορος, Γ΄ λυκείου
Δ) Καλύτερη τρισδιάστατη απεικόνιση (1ο βραβείο) – Συλλογική σύνθεση
Την γενική επιμέλεια και εποπτεία των εργασιών είχε ο συνάδελφος Κώστας Σκετόπουλος
Η  εκδήλωση βράβευσης των δημιουργιών θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και πιθανότατα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος θα υπογράψει τα βραβεία. Αντιπροσωπεία μαθητών και υπεύθυνου καθηγητή του Λυκείου μας  θα μεταβεί τότε στην Αθήνα  για να παραλάβει τα βραβεία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον επιβλέποντα καθηγητή Κ. Κώστα Σκετόπουλο!
Ο Διευθυντής                                                              Ο Σύλλογος καθηγητών του 3ου Μιχαήλ Δούμας                                                           Γεν. Λυκείου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας