Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Αδύνατο να δίνουν 500 εκατ. για τα αεροπλάνα που ο Καμμένος έλεγε σαβούρες

Εσωκομματικά πυρά για την απόφαση να δώσει 500 εκατ. δολάρια για πολεμικά αεροσκάφη δέχεται η κυβέρνηση. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ραχήλ Μακρή να εκφράσει τις αντιρρήσεις της.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» η κυρία Μακρή τόνισε ότι η Βουλή θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την απόφαση αυτή: «Να μας εξηγήσει την αναγκαιότητα αυτή
την δεδομένη στιγμή που όταν ψάχνουμε να βρούμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας δεν είναι δυνατόν να περνούν με αυτό τον τρόπο 500 εκατομμύρια ευρώ».
Αναφερόμενη στον κ. Καμμένο είπε χαρακτηριστικά ότι «όταν αυτός ο υπουργός βρισκόταν στην αντιπολίτευση, μέσω της εκπροσώπου του μέσα την αρμόδια επιτροπή εξοπλιστικών που είχε συζητηθεί το ίδιο θέμα, έλεγε ότι αυτό είναι σαβούρα. Δεν μπορεί λοιπόν η «σαβούρα» ξαφνικά να έγινε απαραίτητη άρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις». Τόνισε ότι η ίδια θα απαιτήσει προσωπικά ως βουλευτής να ενημερωθεί υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να αγοράζουμε όπλα όταν πεινάει ο κόσμος».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας