Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδας

   Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα:
Περί συζήτησης για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα Ελλάδος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Ζήνων ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι υποχρέωση ολων των σερβιωτων να είμαστε εκεί αύριο. Για να θαυμάσουμε την εισήγηση του συντοπίτη μας υπουργού οικονομικών του δημου με τις αναλογες γνωσεις και την πρόταση του συντοπίτη μας υποψηφίου βουλευτη που θα σκορπίσει ομορφο δεξιό τρόμο, χάος και χρήμα σε όσους είναι φιλοι και ψηφοφόροι κυρίως . Υποτάσσοντας το καλό της χωρας στην υπηρεσια του κόμματος. Διότι με αυτό το δίδυμο η περιοχή μας δεν φοβάται κανέναν βαρουφακη!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!! ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ!!!!!!!!Π.Χ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

oraia ante na valoyme patates sths plateies ...ena orgoma re paidia ki einai ethmo to xwrafi

Ανώνυμος είπε...

pos elege h elhnikh tainia ... PES KAI GIA TA NERA ..PES KAI GIA TA OIKASTIKA XAXAXA LAMOGIA

Το Προφίλ μας