Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ενα συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει τι νιώθουμε για την εμφάνιση μας

Δύο πόρτες - μια ερώτηση
Mέρες τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει εμάς τις γυναίκες (παγκοσμίως) να νιώθουμε συνηθισμένες. Και γιατί; Παίζω το νέο εκπληκτικό βίντεο του Dove, ξανά και ξανά. Ένα βίντεο, που γυρίστηκε σε πέντε χώρες του κόσμου, με σκοπό να μας εμπνεύσει φίλη μου ή καλύτερα να μας ταρακουνήσει, έτσι ώστε να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας σχετικά με την ομορφιά μας.

Φτιάξε καφέ, μια κρύα σοκολάτα, ή ένα δροσερό φρουτοχυμό και πάτησε το play…











 υγ1: Ένα εντυπωσιακό 96% των γυναικών δεν επιλέγει τη λέξη «όμορφη» για να περιγράψει τον εαυτό του. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα σε πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι. Κι όσο και να τρέξεις να σε φροντίσεις με αφρόλουτρα, ενυδατικά λάδια και ειδικά μασάζ, χρειάζεται να σε ξαναδείς στον καθρέφτη και να σε λατρέψεις. Να επαναπροσδιορίσεις την ομορφιά σου και να τα βρεις με τις μικρές (κι όποιες) ατέλειές σου. #ορκίσου
υγ2: Όταν συνειδητοποιείς ότι η διπλανή σου, η κολλητή σου ή κι εσύ η ίδια σε βλέπεις ως συνηθισμένη, μέτρια, συμπαθητική κι όχι πανέμορφη και θεά πρέπει να σε σκεφτείς περισσότερο. Να προβληματιστείς. Να βρεις τρόπους να απελευθερωθείς από στερεότυπα τελειότητας και να νιώσεις αυτοπεποίθηση για τη δυνατή ματιά σου, για το αυθόρμητο χαμόγελό σου ή και για τη σπουδαία σου διαδρομή.
υγ3: «Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των γυναικών δεν περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «όμορφη», το 80% αυτών συμφωνεί ότι κάθε γυναίκα έχει κάτι που την καθιστά όμορφη. «Είναι καιρός λοιπόν να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά αυτή τους την επιλογή», δήλωσε ο Steve Miles, Senior Vice President, Dove. «Η ταινία του Dove, Choose Beautiful προτρέπει τις γυναίκες να πάρουν αυτή την επιλογή και όλες να προβληματιστούν για την τάση τους να μην επιλέγουν να νιώθουν όμορφες. Γιατί όταν το κάνουν, τότε θα απελευθερωθούν και θα νιώσουν ευτυχία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή τους.»
«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν τόσο εμφανές ότι οι γυναίκες που επέλεξαν να αισθάνονται όμορφες ήταν και αυτές που έλαμπαν με τη θετική και δυναμική τους παρουσία», δήλωσε ο Paul Dektor, σκηνοθέτης της ταινίας. Eλπίζω πως η ταινία του Dove, Choose Beautiful θα εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο»…



cosmopolitan.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά επιλέγει το 96% των γυναικών.

Ανώνυμος είπε...

Για σενα που δεν ειναι καμια απ τις 2 πορτες τι θα διαλεγες;

Το Προφίλ μας