Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Φίλη του blog καταγγέλει την άσχημη κατάσταση της παιδικής χαράς στο Πλατανόρευμα.

Αυτά είναι τα χάλια της παιδικής χαράς στο Πλατανόρευμα σήμερα! Σπασμένα καθίσματα τα χόρτα 1 μέτρο ψηλά…..Και σκυλιά να κοιμούνται μέσα σε αυτή!
Μπράβο στον δήμαρχο μας και σε όλους όσους ευθύνονται!
Σας  παρακαλώ να τα δημοσιεύσετε αυτά όλοι πρέπει να ξέρουν!
Δείτε τις φωτογραφίες:








9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα γιατι αναφερετε μονο το Πλατανορεμμα;Καντε ενα περιπατο και στις αλλες παιδικες χαρες των Σερβιων/1ο Δημοτικο ,2ο Δημοτικο,συνοικισμος/ για ναεπιβεβαιωσετε την ιδια καταστασηΜονο μη συμβει καποιο ατυχημα Χαθηκαμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαινετε πως η δημοτικη αρχη δεν ειναι ικανη ουτε για να προσφέρει υγιεις καταστάσεις σε παιδικες χαρες οπου εκει διασκεδαζουν τα παιδια ..Ουτε μαλλον και για την καθαριότητα!!!!!Αφου δεν εχετε βάλει σε τάξη ουτε κοινωνικές αναγκες,ουτε αναγκες ασφαλείας τοτε ε΄διους αναάγκες εχετε ικανοποιήσει??????Μαλον η ανωριμότητα σας σας καθιστα ανίκανους και πιο ανίκανους εμας που σας ψηφίσαμε.!!!!

Ανώνυμος είπε...

eleos ola apo thn politia ta zhtate parte kai kamia protovoylia gia na paizoyn ta paidia sas ektos ki an 8eletai na sas ta pai rnoyn apo to spiti oi dhmarxoi antidhmarxoi kai loipoi gia na sas ta paizoyn ....mono kritikh xeretai na kanetai kai perimenetai to kako na ginei ...mia zwh etsi htan ola twra giati na alaxoyn..

ΛΑΓΟΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ....ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ....ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ;;;ΚΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ....ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ.............

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά να τον βγάλετε με 92% τον πρόεδρο στο Πλατανορρεμα. Πολύ πλάκα έχει που 4 χρόνια τον κράζουν και στο τέλος τον ψηφίζουν. Καλά έλεγε ο τζαμπο τελικά. Κράζεις? Θαυμάζεις

Ανώνυμος είπε...

στο δευτερο το γυρω γυρω εχει δυομησι χρονια χαλασμενο για να μην αναφερω τις τραμπαλες που ειναι διχως καθισματα αλλα με κατι ξυλα χοντρα που αν πεσει χτυπα ξυλο ενα παιδι θα τρεχουμε; μετα λενε ευγουνε οι νεοι ουτε μια βολτα τα παιδια στο παρκο δεν μπορεις να πας ελεος μονο ψηφους ζητανε

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικιο φιλε,οπως στρωνεις κοιμασαι,μονο που ο γραφικος προεδρος του Πλατανορρευματος δεν ειναι μονος του ....εχει και αντιπολιτευση το χωριο και αντιδημαρχο δικο του...γιατι τον αφηνουν να αλωνιζει και απο γραφικος να γινεται κωμικοτραγικος και επικυνδινος?

Ανώνυμος είπε...

το Πλατανορεμα παντα εβαζε προσωπικη εργασια στον τοπο του Ο εν λογω προεδρος δεν αφηνει να γινει τιποτα αν δεν το χρεωθει αυτος ως δικο του εργο .Οσο για τα χαλια της παιδικης χαρας .... δυο μηνες ειναι που εφυγε ο Σακης και φανηκε τι δουλεια εκανε στον κηπο.

Ανώνυμος είπε...

ο Σακης εκανε πολλα.οχι μονο στον κηπο αλλα και για ολοκληρο το χωριο.ο προεδρος ομως δεν μπορει ναεχει το μυαλο που ειχε ο Σακης

Το Προφίλ μας