Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ιερέας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης υπεξαίρεσε….140.000 ευρώ δωρεάς-Μετακινήθηκε σε άλλη περιοχή-Επέστρεψε όλα τα χρήματα!

Από το kozanimedia.gr
Μεγάλη συζήτηση στους εκκλησιαστικούς κύκλους της ευρύτερης περιοχής προκαλεί εδώ και αρκετές ημέρες η είδηση πως ιερέας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης εντοπίστηκε να έχει υπεξαιρέσει ποσό που ανέρχεται σε 140.000 ευρώ από δωρεά και το οποίο προοριζόταν για συγκεκριμένο σκοπό, σύμφωνα με την επιθυμία της ευεργέτριας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, μόλις έγινε γνωστό το συγκεκριμένο περιστατικό, ο εν λόγω ιερέας επέστρεψε μέχρι…δεκάρας όλο το υπεξαιρεθέν ποσό, το οποίο υπάρχει, πλέον, στα ταμεία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της συγκεκριμένης ενορίας.
Μετά από απόφαση του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, ο εν λόγω ιερέας μετακινήθηκε από τον συγκεκριμένο ιερό ναό σε περιοχή εντός των ορίων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουξου τραγια,αντι να τα δωσετε στον κοσμο που πειναει κοιτάζεται να τα τρωτε εσεις για να εχεται μεγαλες κοιλιες και κολαρες

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικο ειναι που αφησε 140000 στην εκκλησια

Ανώνυμος είπε...

Ο δεσπότης Κοζάνης έκανε το άθλημα που γνωρίζει καλά: μούγκα αντί ανάδειξη τέτοιων κολάσιμων ενεργειών. Και μάλιστα από ρασοφόρο!!! Πάλι καλά που βρέθηκε ένα Kozanimedia να αναδείξει το γεγονός. Χαμπάρι δεν θα΄παιρνε ο κόσμος. Όπως ακριβώς και για τον εμπρησμό της εκκλησίας στην Αιανή, αντί εξηγήσεων για τη στάση του στην κτηνωδία που μας έκανε έξαλλους.......κινέζος!!!!Κι αυτός κι ο παπάς της Αιανής. Σε σκανδαλίζει ή δε σε σκανδαλίζει το "ιερατείο";

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ........ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΕΣΑ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

να διωχθεί ποινικά και να τον διώξει και η Εκκλησία... Αν δεν γίνει αυτό, την επόμενη φορά... απλά θα είναι πιο προσεκτικός.

Το Προφίλ μας