Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Διοργάνωση 2ου Drift Κοζάνης με Tuning Show

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης διοργανώνει το 2ο Drift Κοζάνης στις 16-17 Μαΐου 2015, εγκεκριμένο στο πρόγραμμα αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.
Ο χώρος διεξαγωγής είναι και φέτος στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά του Δήμου Κοζάνης.


Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά περάσματα ολόκληρο το Σάββατο.
Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει με ελεύθερα περάσματα. Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Στις 17:00 θα γίνουν τα διπλά περάσματα (tsuiso battles) πόρτα με πόρτα για την ανάδειξη του νικητή.

Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για το κοινό. Ολόκληρος ο χώρος θεατών, εστίασης και τα pits είναι σε άσφαλτο.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.




Φέτος θα φιλοξενήσουμε και μια μεγάλη έκθεση αυτοκίνητων στο χώρο θεατών. Ένα Tuning Show με βελτιωμένα αυτοκίνητα αλλά και μια έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων εποχής από τη λέσχη ΦΙΚΑΔΥΜ.

Ειδικότερα σε ότι αφορά το Tuning Show, θα είναι μια έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων σε διάφορους τομείς όπως Styling, Multimedia αλλά και μηχανική βελτίωση μοτέρ και αγωνιστικά. Θα διαρκέσει και τις δύο ημέρες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν σε ιδιώτες εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει επάνω του εταιρική διαφήμιση.

Ο αγώνας θα έχει ειδική κάλυψη από το DriftLive και τον Hunter Action Photography που θα έχουν φωτογραφίες και από το Tuning Show.

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται μόνο σε ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα του ΣΜΑΚ http://www.smakracing.gr από Δευτέρα 27/4 μέχρι και την Τετάρτη 13/05/2014 και ώρα 22:00. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα δουν και τις λεπτομέρειες συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε
στα τηλέφωνα 24610-27370, 6947429889
(Τσαντεκίδης Γιώργος , Συντονιστής Tuning Show), 6974414278 (Γκάλφας Νίκος, Υπεύθυνος Αγωνιστικού) στη σελίδα του ΣΜΑΚ και στο facebook.com/smakracing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας