Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Απούσα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού από την ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το νέο ΕΣΠΑ ( ΣΕΣ ) 2014-2020


του Βασίλη Κωνσταντόπουλου
Συμμετείχα στην σύσκεψη - ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, μετά από ενημέρωση από τον ηλεκτρονικό τύπο, όπου παρουσιάστηκαν από τα αρμόδια στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής οι κατευθυντήριοι άξονες και οι προτεραιότητες του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.
Αν και σε παρόμοιες συσκέψεις συμμετείχα και κατά την φάση της διαβούλευσης για την διαμόρφωση των αξόνων του ΣΕΣ και ως εκ τούτου είχα μια καλή σχετικά γνώση, πρέπει να ομολογήσω ότι ανακάλυψα καινούργια πράγματα τα οποία θα μπορούσε μια δημοτική αρχή να αξιοποιήσει για την ένταξη και κατασκευή νέων έργων στα πλαίσια του ΣΕΣ.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας και εκτός απροόπτου, η Διαχειριστική Αρχή θα είναι σε θέση να βγει στον αέρα με τις πρώτες προκηρύξεις για υποβολή προτάσεων ένταξης έργων στο ΣΕΣ τον Ιούλιο του 2015.
Στην ημερίδα διέκρινα την παρουσία του δημάρχου Κοζάνης συνοδευόμενος από στελέχη των υπηρεσιών του αλλά και του δημάρχου Βοίου επίσης συνοδευόμενος από στελέχη του δήμου του.

Με λύπη μου διαπίστωσα ότι η δημοτική αρχή του δήμου Σερβίων – Βελβεντού ήταν παντελώς απούσα τόσο σε επίπεδο αυτοδιοικητικών στελεχών (δήμαρχος, αρμόδιος αντιδήμαρχος),  όσο και σε επίπεδο υπηρεσιακών στελεχών.
Είναι κρίμα από μια τέτοια ενημέρωση να λείπει η δημοτική αρχή του δήμου μας.
Για άλλη μια φορά σε τόσο κρίσιμες συναντήσεις για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, η δημοτική αρχή ήταν απούσα.
Είναι μεγάλη η ευθύνη του δημάρχου για την παράλειψη αυτή.
Φοβάμαι ότι για άλλη μια φορά θα γίνουμε θεατές γεγονότων, όπου τα τραίνα των έργων του ΕΣΠΑ  θα περνούν και ο δήμος μας απλά θα  κοιτάει.

Β. Κωνσταντόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος
Πρώην Δήμαρχος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς έχουμε τον Σώρρα και τον Ιβάν Σαββίδης ..... Τι το θέλουμε το ΕΣΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντοπουλε πες αλευρι................ ο Μιλτος σε γυρευει...

Ανώνυμος είπε...

καταρχην κυριε Κωνσταντιπουλε μαλλον περασαν τα χρονια και χρειαζεται να φορεσετε γυαλια....ο δημαρχος και ο αντιδημαρχος μαζι με εντεταλμενους του δημου ηταν εκει και αυτο δν μπορει να το αμφισβητησει κανενας...αδιαψευστος μαρτυρας οι φωτογραφιες που παραθετονται σε αρθρο του blog...δευτερον,να μας πειτε για τις δικες σας συναντησεις και συμμετοχες σε ημεριδες τν προηγουμενη πενταετια γτ δεν ειδα καποια αναπτυξη στν καιρο που ησασταν δημαρχος...εκτος της μαρμαρινης πλακας εξω απο την Αγια Κυριακη,που γραφει το ονομα σας ως δημαρχος της στιγμης του εργου!!!:"το εργο εγινε υπο δημαρχειας Β.Κωνσταντοπουλου"...δλδ τι αλλο θα σκεφτεις για να κανεις αντιπολιτευση??ουτε σαν δημαρχος ησουν καλος αλλα και σαν αντιπολιτευση βλεπω δεν πας πισω....και σταματα να υπογραφεις σαν πρωην δημαρχος...δημαρχος ησουν καποτε.τωρα ειναι αλλος.εισαι απλα δδημ συμβουλος και αρχηγος της αντιπολιτευσης...δν μπορουμε να υπογραφουμε με ενα παλιο μας αξιωμα-θεση...σας εμεινε απωθημενο το δημαρχικικι!!!!ακομη δεν μπορειτε να το χωνεψετε!!!!anyway.....με εκτιμηση καποιος πρωην μαθητης παιδικου σταθμου,δημοτικου και τεως σπουδαστης τριτοβαθμιας εκπαιδευσης και μεταπτυχιακων σπουδων.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Kρίμα είσαι και πτυχιούχος όπως λες αλλά δεν γνωρίζεις πως όσα χρόνια και να περάσουν και αν έχεις διατελεσιεις δήμαρχος ο τίτλος δεν χάνεται απλά μπαίνει πρώην μπροστά αυτά για να μάθεις και μετά να σχολιαζεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΡΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.
1-ΠΟΣΑ ΤΡΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ Κ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ?
2-ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΗΤΖΙΝΙΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΤΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 14 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΣΑΤΕ ΑΥΤΗΝ?
3-ΘΕΜΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ?
4-ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ?
5-ΘΕΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΝΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΟΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ
6-ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΕΛΛΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 10/5/2015 ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΖΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 3 ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ Κ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΤΟΡΘΟΣΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΥΠΕΡΧΡΕΟΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ Κ ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΝΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Κ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΕΓΩ , ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΕΝΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ Κ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ.
ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γτ ρε φίλε?ειδες πουθενα τον Αβραμοπουλο ή τν Μπακογιαννη να υπογραφουν πουθενα σαν πρωην δημαρχοι Αθηναιων???υπογραφουν με τν τωρινη τους θεση-αξιωμα...

Το Προφίλ μας